Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Celinka52
Jeśli wybierała byś się z Lublina do Aleksandrowa Kujawskiego to stamtąd obok dworca PKP jest przystanek PKS autobusy do Ciechocinka są co chwilę nie ma problemu by się dostać , Na pewno bliżej niż z Torunia coś około 9 km .
Z dworca w Ciechocinku polecam Taxi . Na pieszo to coś około 20 minut ale z bagażem było by uciążliwie .Gracja jest wiza wi Wrzosu , położenie ok co do obiektu i zabiegów nie mogę nic napisać a o Ciechocinku pisałem i chyba czytałaś jak mnie pamięć nie myli . Głowa do góry jeśli jesteś na chodzie proponuję wypożyczyć rower , wypożyczalni pod dostatkiem. Wypoczywaj nabieraj sił , korzystaj z zabiegów , spacerów i odwiedź koniecznie Aleksandrie kawiarnię - jeśli lubisz klimaty lat 30 i później .
Wybór należy do Ciebie . Zdrowia życzę i pogody ducha .
sergio_1 2 3 4 pisze:Celinka52
Jeśli wybierała byś się z Lublina do Aleksandrowa Kujawskiego to stamtąd obok dworca PKP jest przystanek PKS autobusy do Ciechocinka są co chwilę nie ma problemu by się dostać , Na pewno bliżej niż z Torunia coś około 9 km .
Z dworca w Ciechocinku polecam Taxi . Na pieszo to coś około 20 minut ale z bagażem było by uciążliwie .Gracja jest wiza wi Wrzosu , położenie ok co do obiektu i zabiegów nie mogę nic napisać a o Ciechocinku pisałem i chyba czytałaś jak mnie pamięć nie myli . Głowa do góry jeśli jesteś na chodzie proponuję wypożyczyć rower , wypożyczalni pod dostatkiem. Wypoczywaj nabieraj sił , korzystaj z zabiegów , spacerów i odwiedź koniecznie Aleksandrie kawiarnię - jeśli lubisz klimaty lat 30 i później .
Wybór należy do Ciebie . Zdrowia życzę i pogody ducha .
Dziękuję bardzo Sergio, rozważałam taka opcję z Lublina do Aleksandrowa, tylko to byłyby 3 przesiadki, bo ja z Zamościa. Chyba pojadę tak: z Zamościa do W-wy i stamtąd są busy do Ciechocinka, to wtedy tylko raz bym się przesiadała. Jest na ,, chodzie,, i mam właśnie zamiar objeżdzić rowerem okolice Ciecha, bo ponoć z wypozyczeniem nie ma problemu. Pozdrawiam i miłego weekendu zyczę.
Celinko wypożyczalnia jest blisko Twojego sanatorium od tej strony przed kościołem. Ja stamtąd brałam i facet miał dobre rowery.Zawsze pojawiał się około 13 i był do wieczora.Szkoda,że w tym czasie nie będzie mnie w Warszawie,bo powitałabym Ciebie na dworcu z kawą i pomogła w przesiadce.!7 niestety wyjeżdżam.
Felice pisze:Celinko wypożyczalnia jest blisko Twojego sanatorium od tej strony przed kościołem. Ja stamtąd brałam i facet miał dobre rowery.Zawsze pojawiał się około 13 i był do wieczora.Szkoda,że w tym czasie nie będzie mnie w Warszawie,bo powitałabym Ciebie na dworcu z kawą i pomogła w przesiadce.!7 niestety wyjeżdżam.
Dzieki kochana Felice ! wiesz, już wiem, że jednak przez W-we będzie mi najwygodniej, bo tylko 1 przesiadka i będę wcześnie w Ciechu, bo z Zamościa do stolicy mam busa o 2 w nocy i potem, z Placu Defilad są busy bezpośrednio do Ciechocinka właśnie. A z ciebie to podrózniczka wielka, teraz na wyjeżdzie, potem znowu i tak trzymaj, bo siedzieć na 4 literkach to nudno
Felice pisze:Ale jak będziesz wracała to powinnam być w domu.Może wtedy uda nam się spotkać.
Wspaniale Felice, dzieki wielkie! Tym bardziej, że wracając z sanatorium, ,, wdepnę ,, do syna na dzień-dwa, bo marudzi dziecko, ze mama nie ma czasu na odwiedzenie go
Witam uparcie ! Czy może ktos jednak sie zdecydował na to, co wyżej? Ponoć nie jest tam tak niefajnie.... ciągle mam nadzieję,że ktos sie odezwie. Pozdrawiam serdecznie.
Celinka52 pisze:Witam uparcie ! Czy może ktos jednak sie zdecydował na to, co wyżej? Ponoć nie jest tam tak niefajnie.... ciągle mam nadzieję,że ktos sie odezwie. Pozdrawiam serdecznie.
Dzien dobry, a moze jednak ......? Czas ucieka, do wyjazdu zostało tylko 21 dni