Ciechocinek, 20.07- 10.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 14

Re: Ciechocinek, 20.07- 10.08

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Celinka52
Jeśli wybierała byś się z Lublina do Aleksandrowa Kujawskiego to stamtąd obok dworca PKP jest przystanek PKS autobusy do Ciechocinka są co chwilę nie ma problemu by się dostać , Na pewno bliżej niż z Torunia coś około 9 km .
Z dworca w Ciechocinku polecam Taxi . Na pieszo to coś około 20 minut ale z bagażem było by uciążliwie .Gracja jest wiza wi Wrzosu , położenie ok co do obiektu i zabiegów nie mogę nic napisać a o Ciechocinku pisałem i chyba czytałaś jak mnie pamięć nie myli . Głowa do góry jeśli jesteś na chodzie proponuję wypożyczyć rower , wypożyczalni pod dostatkiem. Wypoczywaj nabieraj sił , korzystaj z zabiegów , spacerów i odwiedź koniecznie Aleksandrie kawiarnię - jeśli lubisz klimaty lat 30 i później .
Wybór należy do Ciebie . Zdrowia życzę i pogody ducha . :)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

sergio_1 2 3 4 pisze:Celinka52
Jeśli wybierała byś się z Lublina do Aleksandrowa Kujawskiego to stamtąd obok dworca PKP jest przystanek PKS autobusy do Ciechocinka są co chwilę nie ma problemu by się dostać , Na pewno bliżej niż z Torunia coś około 9 km .
Z dworca w Ciechocinku polecam Taxi . Na pieszo to coś około 20 minut ale z bagażem było by uciążliwie .Gracja jest wiza wi Wrzosu , położenie ok co do obiektu i zabiegów nie mogę nic napisać a o Ciechocinku pisałem i chyba czytałaś jak mnie pamięć nie myli . Głowa do góry jeśli jesteś na chodzie proponuję wypożyczyć rower , wypożyczalni pod dostatkiem. Wypoczywaj nabieraj sił , korzystaj z zabiegów , spacerów i odwiedź koniecznie Aleksandrie kawiarnię - jeśli lubisz klimaty lat 30 i później .
Wybór należy do Ciebie . Zdrowia życzę i pogody ducha . :)
Dziękuję bardzo Sergio, rozważałam taka opcję z Lublina do Aleksandrowa, tylko to byłyby 3 przesiadki, bo ja z Zamościa. Chyba pojadę tak: z Zamościa do W-wy i stamtąd są busy do Ciechocinka, to wtedy tylko raz bym się przesiadała. Jest na ,, chodzie,, i mam właśnie zamiar objeżdzić rowerem okolice Ciecha, bo ponoć z wypozyczeniem nie ma problemu. Pozdrawiam i miłego weekendu zyczę.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Celinko wypożyczalnia jest blisko Twojego sanatorium od tej strony przed kościołem. Ja stamtąd brałam i facet miał dobre rowery.Zawsze pojawiał się około 13 i był do wieczora.Szkoda,że w tym czasie nie będzie mnie w Warszawie,bo powitałabym Ciebie na dworcu z kawą i pomogła w przesiadce.!7 niestety wyjeżdżam.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Felice pisze:Celinko wypożyczalnia jest blisko Twojego sanatorium od tej strony przed kościołem. Ja stamtąd brałam i facet miał dobre rowery.Zawsze pojawiał się około 13 i był do wieczora.Szkoda,że w tym czasie nie będzie mnie w Warszawie,bo powitałabym Ciebie na dworcu z kawą i pomogła w przesiadce.!7 niestety wyjeżdżam.
Dzieki kochana Felice ! wiesz, już wiem, że jednak przez W-we będzie mi najwygodniej, bo tylko 1 przesiadka i będę wcześnie w Ciechu, bo z Zamościa do stolicy mam busa o 2 w nocy i potem, z Placu Defilad są busy bezpośrednio do Ciechocinka właśnie. A z ciebie to podrózniczka wielka, teraz na wyjeżdzie, potem znowu i tak trzymaj, bo siedzieć na 4 literkach to nudno :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

Ale jak będziesz wracała to powinnam być w domu.Może wtedy uda nam się spotkać.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Felice pisze:Ale jak będziesz wracała to powinnam być w domu.Może wtedy uda nam się spotkać.
Wspaniale Felice, dzieki wielkie! Tym bardziej, że wracając z sanatorium, ,, wdepnę ,, do syna na dzień-dwa, bo marudzi dziecko, ze mama nie ma czasu na odwiedzenie go :?
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam, moze jednak ktos sie zdecydował na wyjazd do Ciechocinka od 20 lipca? A może ktoś z Lubelszczyzny? Byłoby bardzo, bardzo miło. :kwiat:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam uparcie ! Czy może ktos jednak sie zdecydował na to, co wyżej? Ponoć nie jest tam tak niefajnie.... :kwiat: ciągle mam nadzieję,że ktos sie odezwie. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinka52 pisze:Witam uparcie ! Czy może ktos jednak sie zdecydował na to, co wyżej? Ponoć nie jest tam tak niefajnie.... :kwiat: ciągle mam nadzieję,że ktos sie odezwie. Pozdrawiam serdecznie.
Dzien dobry, a moze jednak ......? Czas ucieka, do wyjazdu zostało tylko 21 dni :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam Cię moze bede jechał z lublina zrezygnowałem ze szczwnicy i czekam na jakiś zwrot , bedzie to co chce to Cie zabiore Pozdrawiam tomasz
ODPOWIEDZ