Szczawnica Zdrój Papiernik

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2014 21:19
Staż sanatoryjny: 28

Re: Szczawnica Zdrój Papiernik

Post autor: sinobrody »

Suzen pisze:Poczytałam ,co pisaliście .Trzeba potraktować to z humorem. ;)
Podróże kształcą...z tego wynika,że we wszystkich sferach naszego życia. ;) :)
Oczywiście, że z humorem. Ci którzy jeżdżą do sanatoriów wiedzą jak jest,
a ci którzy nie wiedzą powinni pojechać i przekonać się na własne oczy i uszy jeżeli ściany będą cienkie
jak u GIENI. :lol: :lol: :lol:
Moim zdaniem w sanatoriach jest zupełnie normalnie. Jak w życiu.
Kto się zechce napić to się napije, kto ma ochotę na romanse to zazwyczaj również sobie poromansuje, chociaż...
z tym bywa różnie bo czasami ... brakuje "ciasteczek" :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: Maja1912 »

" Irytujące dla nas , jej sąsiadek było tylko to , ze czasami trzeba było spać z kołdrą na głowie , aby spać , aby nie musieć słuchać .
Na szczęście tylko raz się z czymś takim spotkałam"

Moja koleżanka mając taki przypadek w pokoju nad sobą poszła w nocy zlokalizować dokładnie numer pokoju, wróciła do siebie i zadzwoniła do baraszkujących z prośbą o ciszę :lol: :lol: :lol: :lol: poskutkowało, a w następną noc przenieśli się do drugiego pokoju nad inną, która niestety męczyła się do końca turnusu budząc i zasypiając :oops: :oops: ;) Czyli trzeba mieć stopery w zapasie lub pomysł na ..... ;) ;) ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Jak to ktoś zapytał , czemu nigdzie nie zgłosiłyśmy :?: nie jestem kablem .... a może tej kobiecie właśnie to było potrzebne do szczęścia ... niech ma .. my kołdry na głowy , nieco żartu , a i po lampeczce na bezsenność z koleżankami wychyliłyśmy i było ok :)
Odpisałam tylko koledze pytającemu , że takie rzeczy się zdarzają , a zrobiono ze mnie dewotkę .

Zastanawiam sie tylko , czemu :?: moze ktos rozpoznał w tej pani kogoś znajomego :?: :shock: ;) :lol: :lol: :lol:
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GIENIA, valentin zapytał dokładnie:
czy tam faktycznie ludzie dostaja malpiego rozumu w tych tematach ?
Z tego co ty napisałaś mógł odnieś wrażenie, że tak, a to wierutna bzdura.
Nikt nie robi z ciebie dewotki, w każdym razie ja nie :D

Ludzie jadąc do sanatoriów oczekują ( aby było ściśle to część ludzi) różnych wrażeń i to z różnych przyczyn.
Mówiąc za bądź co bądź ekspertem w tych sprawach prof. Starowiczem, który twierdzi, że człowiek powinien w swoim życiu
od czasu do czasu zrobić sobie tzw. "skok w bok".
To jest indywidualna sprawa każdego. Jednemu wystarczy do życia "chlebek", a inny potrzebuje jeszcze coś do "chlebka",
a i odrobina pieprzu nie zaszkodzi. :lol:
To nie oznacza, że w sanatoriach odbywa się jedna, nieustająca orgia, a takie wrażenie ma valentin na podstawie tego
co usłyszał.
GIENIA doskonale wiesz, że to nieprawda, a to że jedna czy druga pani sobie pokrzyczała, że jakieś parki prowadzają się za rączki???
Mają ochotę to się prowadzają. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sinobrody pisze:GIENIA, valentin zapytał dokładnie:
czy tam faktycznie ludzie dostaja malpiego rozumu w tych tematach ?
Z tego co ty napisałaś mógł odnieś wrażenie, że tak, a to wierutna bzdura.

To nie oznacza, że w sanatoriach odbywa się jedna, nieustająca orgia, a takie wrażenie ma valentin na podstawie tego
co usłyszał.
A co ja takiego napisałam :?: że podczas jednego z pobytów spotkałam się z taka sytuacją , i nigdy więcej . Gdzie wspomniałam o orgii :?:

A co do wrażenia , jakie odniósł valentino , pozwólmy niech się sam wypowie .
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GIENIA skoro valentin napisał, zapytał czy tam (w sanatorium) ludzie dostają małpiego rozumu, a ty mu podajesz przykład jaki podajesz to...
w zasadzie potwierdzasz jego wyobrażenie o sytuacji w sanatoriach.
To, że valentin nie pisze bo pewnie dostał takiego mętliku w głowie że woli już o nic nie pytać.
Włączyłem się do dyskusji bo po to jest forum i każdy uczestnik ma prawo komentować i wyrażać swoje zdanie , opinię.
Moje zdanie na temat zachowań ludzi jest takie jak napisałem i tyle.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sinobrody pisze: Włączyłem się do dyskusji bo po to jest forum i każdy uczestnik ma prawo komentować i wyrażać swoje zdanie , opinię.
Moje zdanie na temat zachowań ludzi jest takie jak napisałem i tyle.
Tak , oczywiście każdy ma prawo oceniać wypowiedzi innych , takie jest poniekąd założenie forum . Ty moją wypowiedź odpowiednio oceniłeś .
Natomiast , jeśli chodzi o moje zdanie na temat zachowań ludzi w sanatoriach , jak juz wiesz , jest dokładnie takie samo jak Twoje .
sinobrody
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Natomiast , jeśli chodzi o moje zdanie na temat zachowań ludzi w sanatoriach , jak juz wiesz , jest dokładnie takie samo jak Twoje .
Jesteśmy dorośli i niech każdy postępuje jak uzna za stosowne.
Ma ochotę ktoś na amory to niech romansuje.
Pewnie, że dobrze by było aby to nie odbywało się za głośno, ale ... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: Maja1912 »

Oj drodzy forumowicze dostaniecie po uszach od założycielki tematu, która chciała tylko uzyskać informacje o wymienionym w temacie sanatorium a nie o relacjach męsko damskich panujących na wyjazdach sanatoryjnych :D :lol: :oops: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 18 razy

Post autor: Suzen »

sinobrody pisze: To, że valentin nie pisze bo pewnie dostał takiego mętliku w głowie że woli już o nic nie pytać.
Valentin wysłuchał /wyczytał/tyle opowieści bardzo różnej treści... ;)
ODPOWIEDZ