eluunia pisze:Wg Jacka powinnam mieć za sobą juz 17 sztukkochanków.. przyjacieli.... a ja od 36 lat mam tego samego przyjaciela ..kochanaka i męża ..
![]()
![]()
![]()
a przyjaciółka nie musi być kochanką
Elu i tutaj pomimo podobnej liczby posiadam Kilka Bardzo dobrych PRZYJACIÓŁEK -Broń Boże ..Kochanek.
Kiedyś na swoim przykładzie opisałem o PRZYJAŹNI jaka łączy Mnie z Koleżanką -Sąsiadką z ..przedszkola.
Tak znamy się całe życie ponad 50 lat.
Ewka prawie 30 lat temu wyjechała z Polski od prawie 30 lat mieszka dokładnie 396 km od Mojego domu to tylko 4,5 godz i 2 winiety.
Tak jest BARDZO -atrakcyjną Kobietą widzę to podczas niejednego spaceru czy tu czy tam
Kiedyś zadaliśmy sobie PYTANIE czy warto przekroczyć tą GRANICĘ ???
Nasze rodziny -dziś żyją lepiej niż Ci spokrewnieni.
A to Jest TYLKO Koleżanka za ściany w bloku rodziców.
Rodzice pracowali w jednej firmie My chodziliśmy do jednej klasy podstawówki , później na wieczorne lekcje religii i chyba nie tylko......
Prócz Ewki mam czy tez posiadam Wiele Koleżanek ,które Mógłbym NAZWAĆ PRZYJACIÓŁKAMI -Nie wiem co One sadzą na ten temat
Ale mogło by się zdarzyć ,że potwierdziłby .
Weźmy niech wspomnę tutaj w dniu Jej Imienin ŚP. Marysię vel Majkę
Marysię bo to była taka oznaka -akceptacja PRZYJAŹNI -Tak akceptowała gdy zwracałem się tak do Niej.
Tak była dla mnie BUFOREM niejednokrotnie TONOWAŁA Mnie gdy zbytnio pofolgowałem , ale była Przede wszystkim Kobietą czyli potencjalnie Obiektem Westchnień czy.......
Nie Była-Jest dla Mnie Przyjaciółką ,której Mi Facetowi nieraz BRAKUJE.
Każde -Wielu niejednokrotnie Słuchało Jej ..Miała dar dobrego słowa.
Tak można mieć Atrakcyjną Koleżankę -Przyjaciółkę i nie koniecznie Kochankę.
cóż kiedyś ktoś powiedział
Najpiękniejsze jest zdobywanie a później już tylko RUTYNA