WitajWienia pisze:B 35 u mnie też cisza , też czekam w dalszym ciągu na pisemko z funduszu już dwa miesiące.Nasz fundusz spowolnił.Ostatnio po miesiącu miałam nadany numer.i pewnie będzie wysoki zmieścimy się w 60 tyśPozdrawiam kolejeczkę.
Kto złożył wniosek w sierpniu 2016?
- B35
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 gru 2011 20:59
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Kto złożył wniosek w sierpniu 2016?
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
A czy fundusz nie powinien mnie o tym powiadomić, skąd mamy wiedzieć jakie druki obowiązują,a co z kolejką przez ten czas oczekiwania.Wiem ,że pytanie nie do Ciebie ,ale mi się podniosło ciśnienie,Też będę dzwonić .Dziękuję. 
- B35
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 gru 2011 20:59
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Tez się wkurzyłam . Pani mnie poinformowała ze obowiązkiem lekarza jest mieć aktualne druki a na pytanie dlaczego przyjęli stary druk nie umiała mi udzielić info . i zadngo pisma tez nie wysłali ze jest zły druk a co do kolejki to pewnie zaczynamy od nowa po dostarczeniu nowego druku bo tam ten się nie zakwalifikował .napisz co Tobie powiedzieli. pozdrawiamWienia pisze:A czy fundusz nie powinien mnie o tym powiadomić, skąd mamy wiedzieć jakie druki obowiązują,a co z kolejką przez ten czas oczekiwania.Wiem ,że pytanie nie do Ciebie ,ale mi się podniosło ciśnienie,Też będę dzwonić .Dziękuję.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Jestem po rozmowie z funduszem i ustaliłam ,że wniosek wpłynął i czeka na ocenę lekarza-mają opóźnienia.Nie udało mi się uzyskać informacji czy
druk jest odpowiedni [ wtedy mogłabym już zareagować ] .Zostanie pani poinformowana pismem czy wniosek został zakwalifikowany. Więc czekam dalej .Pozdrawiam!
druk jest odpowiedni [ wtedy mogłabym już zareagować ] .Zostanie pani poinformowana pismem czy wniosek został zakwalifikowany. Więc czekam dalej .Pozdrawiam!