Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Briant »

No coś Ty,aż tak mnie rodzice nie skrzywdzili,aby dać mi na imię Amtoni :lol: Widocznie mnie lubili,bo zostałem Zbyszkiem :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

:lol: To masz dobrze. Moja mama chciała mi dać na imię "Teodozja", ale "uratowała" mnie starsza siostra i zaproponowała królewskie imię, którego zresztą też nie lubię hi! hi! :lol:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dlaczego nie lubisz,masz ładne imię.Moja mama tak ma na imię,a moje dzieci ,jak były małe,to mówiły na nią ,nie babcia Jadzia,tylko Baba Jaga :lol:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A wogole,to miałem być Jacek,tylko brat chciał mieć Zbyszka braciszka i tak szczeniak za matka latał,że wreszcie ulegla :lol:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

8-) Ooo!!! Zbyszek ładniejsze! A ja nie lubię swojego dlatego, bo w literaturze, czy filmach(serialach), Jadzie to na ogół są takie naiwne i nieco infantylne osoby. (żeby nie powiedzieć głupiutkie).... A ja jako zodiakalny Koziorożec, mam zupełnie inny charakter.
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tam,ale sympatyczne.Powiem tak,nie dlatego,że moja kochana mamuśka ma tak na imię,ale wszystkie Jadzie jakie znałem,to były przemile kobiety.Nie mów,że wierzysz w znaki zodiaku,osoby z tego samego znaku bywają diametralnie inne.SPRAWDZONE. :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zbyszku, zgadzam się. Ja podobno też jestem przemiła (a jaka skromna hi! hi! :lol: ), ale nic nie poradzę.....A z tymi znakami zodiaku to nie do końca wierzę, jednak często ktoś kto mnie nie zna, po pewnym czasie pyta, czy nie jestem Koziorożcem....( no, rogata trochę jestem, trzeba przyznać)
Z kolei córka jest zodiakalnym Baranem, ale zupełnie inna od mojej kuzynki też "Baranicy".....
Wystarczy na dziś tych rozważań, chociaż bardzo miło mi się z tobą pisze. Dobrej nocy ;)
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba mało popularny ten Żegiestowa,skoro taka cisza na forum a termin coraz blizej ;)
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

8-) Nie każdy zagląda na forum. Czasem nieznajomość internetu uważana jest przez laików (w tym temacie) za za zaletę.......
Inni bezskutecznie poszukuję kogoś z samochodem, aby skorzystać z podwiezienia. Ktoś napisał na forum, że zawsze do sanatorium jedzie sam, a wraca już w towarzystwie.... Wróciła też zima. Ładnie popadało i teraz mrozi. Ciekawe jaka aura nam przypadnie.
W prognozie na marzec ma być bez opadów, a temp. nieco powyżej zera. Planuję dużo chodzić, ale wszystko zależy, czy zabiegi będą rano, czy też zajmą mi więcej czasu...... :?:
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Podejrzewam,ze tak będzie,bo przecież niemożliwe abym jako jedyny ,z Mazowsza ,dostał skierowanie do Żegiestowa.Marzec to nie jest taki zły termin,bo już słoneczko będzie grzalo ,więc trochę opalenizny się złapie.Napewno wolałbym jechać latem ,bo lubię łazić po górach ,ale cóż,następnym razem będę mądrzejszy ,kiedy składać wniosek.A Ty kiedy wyjezdzasz do Szczawnicy?
ODPOWIEDZ