Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2017 15:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Wyjazd do sanatorium Gołdap 21.03.2017

Post autor: MAnty »

iza_wawa pisze:
MAnty pisze: W skierowaniu na 100% mam B , czyli musimy ustalić jakiś znak rozpoznawczy :) żeby na siebie wpaść :)

Żadnej logiki nie ma w tych skierowaniach z zusu , chyba że to co na skierowaniu nie ma żadnego znaczenia bo i tak na miejscu sobie ustalają co chcą , nikt na forum tego nie opisuje ;)
Bodajże na lutowym wątku ktoś opisywał - na skierowaniu miał B ale zadzwonil do Witala i powiedzieli, ze to błąd ZUSu i powinno być A. Ale być może to nie jest reguła... Jeśli zas chodzi o znaki rozpoznawcze to chyba będą zbędne bo mam wrazenie ze tylko we dwoje tam będziemy ;)
Nadal nikogo na ten termin?????
Albo taki rocznik co na forum nie zagląda :D
To wielki moloch na 500 miejsc to nawet jak nikt nie zagląda to 450 jest zajętych :D
iza_wawa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2017 21:30
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: iza_wawa »

MAnty pisze:
iza_wawa pisze: Bodajże na lutowym wątku ktoś opisywał - na skierowaniu miał B ale zadzwonil do Witala i powiedzieli, ze to błąd ZUSu i powinno być A. Ale być może to nie jest reguła... Jeśli zas chodzi o znaki rozpoznawcze to chyba będą zbędne bo mam wrazenie ze tylko we dwoje tam będziemy ;)
Nadal nikogo na ten termin?????
Albo taki rocznik co na forum nie zagląda :D
To wielki moloch na 500 miejsc to nawet jak nikt nie zagląda to 450 jest zajętych :D
Myslałam, ze na skierowaniami ZUS to jezdzą roczniki potencjalnie zaglądające na fora... ;)
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Witam, masz rację, ale jak widać, niektórzy zaglądają tylko przed wyjazdem, a później cisza, chociaż ich pięknie prosimy o relacje z pobytu, ja akurat wyjeżdżam 13 kwietnia, ale w moim temacie niewiele się dzieje.
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Lisa pisze:Witam, masz rację, ale jak widać, niektórzy zaglądają tylko przed wyjazdem, a później cisza, chociaż ich pięknie prosimy o relacje z pobytu, ja akurat wyjeżdżam 13 kwietnia, ale w moim temacie niewiele się dzieje.
No to jednak są odstępstwa od reguły "Kuleczek" trochę rozjaśniła sytuację , już wiemy że jedziemy na koniec świata , dają jeść , przeniesiemy się w czasie do wczesnego "gierka" no i koty tam żyją to i nam się uda ;) a zabiegi ? czekamy na info
Awatar użytkownika
Iwona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2015 23:20
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Iwona50 »

Ja nie mam oznaczenia który budynek, z tego co wiem to kwateruja roznie.
MAnty
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Iwona50 pisze:Ja nie mam oznaczenia który budynek, z tego co wiem to kwateruja roznie.
Nikt za bardzo nie odpowiada jak to jest z tymi przydziałami pokoi i budynków poza tym iż podobno są już przydzielone, jak pisała "kuleczek"
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Wam, masz rację MAnty, do końca niewiadomo czy będziemy mieli jakiś wpływ na przydział pokoi, Wy właściwie już za chwilę tam będziecie i się przekonacie, a ja, mam nadzieję, będę miała pełną wiedzę przed turnusem, bo jadę najpóźniej.Dobrej nocy :)
Awatar użytkownika
Iwona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Na pewno zdam tu relację po powrocie :)
Awatar użytkownika
Iwona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MAnty pisze:
Iwona50 pisze:Ja nie mam oznaczenia który budynek, z tego co wiem to kwateruja roznie.
Nikt za bardzo nie odpowiada jak to jest z tymi przydziałami pokoi i budynków poza tym iż podobno są już przydzielone, jak pisała "kuleczek"
Zobaczymy, mam nadzieję, że skoro z NFZ doplaca się do pobytu w zależnosci od pokoju to moze jednak mozna coś zasugerowac.....
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Iwona, liczę na to, że jednak będę mieszkać sama i jakoś to ogarnę .
ODPOWIEDZ