Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MAnty pisze:
W skierowaniu na 100% mam B , czyli musimy ustalić jakiś znak rozpoznawczy żeby na siebie wpaść
Żadnej logiki nie ma w tych skierowaniach z zusu , chyba że to co na skierowaniu nie ma żadnego znaczenia bo i tak na miejscu sobie ustalają co chcą , nikt na forum tego nie opisuje
Bodajże na lutowym wątku ktoś opisywał - na skierowaniu miał B ale zadzwonil do Witala i powiedzieli, ze to błąd ZUSu i powinno być A. Ale być może to nie jest reguła... Jeśli zas chodzi o znaki rozpoznawcze to chyba będą zbędne bo mam wrazenie ze tylko we dwoje tam będziemy
Nadal nikogo na ten termin?????
Albo taki rocznik co na forum nie zagląda
To wielki moloch na 500 miejsc to nawet jak nikt nie zagląda to 450 jest zajętych
iza_wawa pisze:
Bodajże na lutowym wątku ktoś opisywał - na skierowaniu miał B ale zadzwonil do Witala i powiedzieli, ze to błąd ZUSu i powinno być A. Ale być może to nie jest reguła... Jeśli zas chodzi o znaki rozpoznawcze to chyba będą zbędne bo mam wrazenie ze tylko we dwoje tam będziemy
Nadal nikogo na ten termin?????
Albo taki rocznik co na forum nie zagląda
To wielki moloch na 500 miejsc to nawet jak nikt nie zagląda to 450 jest zajętych
Myslałam, ze na skierowaniami ZUS to jezdzą roczniki potencjalnie zaglądające na fora...
Witam, masz rację, ale jak widać, niektórzy zaglądają tylko przed wyjazdem, a później cisza, chociaż ich pięknie prosimy o relacje z pobytu, ja akurat wyjeżdżam 13 kwietnia, ale w moim temacie niewiele się dzieje.
Lisa pisze:Witam, masz rację, ale jak widać, niektórzy zaglądają tylko przed wyjazdem, a później cisza, chociaż ich pięknie prosimy o relacje z pobytu, ja akurat wyjeżdżam 13 kwietnia, ale w moim temacie niewiele się dzieje.
No to jednak są odstępstwa od reguły "Kuleczek" trochę rozjaśniła sytuację , już wiemy że jedziemy na koniec świata , dają jeść , przeniesiemy się w czasie do wczesnego "gierka" no i koty tam żyją to i nam się uda a zabiegi ? czekamy na info
Cześć Wam, masz rację MAnty, do końca niewiadomo czy będziemy mieli jakiś wpływ na przydział pokoi, Wy właściwie już za chwilę tam będziecie i się przekonacie, a ja, mam nadzieję, będę miała pełną wiedzę przed turnusem, bo jadę najpóźniej.Dobrej nocy