Lwigród Krynica-Zdrój
- strapper
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2014 08:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 1 raz
Re: Lwigród Krynica-Zdrój
W zasadzie wszystko jest opisane we wcześniejszych postach. Dodam tylko, że obecnie prowadzone są prace remontowo budowlane wymiana windy oraz budowa nowej, jak też budowa basenu.
Nad basenem zaprojektowano kondygnacje z przeznaczeniem rehabilitacyjnym. Zakończone prac za dwa lata.
Pozdrawiam
-
G1957
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2017 13:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
3 osobowy, czyli do łazienki 4 osoby. Zapłaciłam 693 złote za ciemną klitę bez balkonu. Okno otwierałam wchodząc na łóżko, jedne drzwi od szafy nie otwierały się do końca, bo opór stanowiło łóżko. Czajnik, telewizor i ewentualnie żelazko czy ładowarkę podłączałam do jednego gniazdka, włażąc w kąt między łóżkiem i szafą. Kostium kąpielowy po basenie suszyłam za oknem, przyciskany ramą okienną. Wstawałam o 6, aby zdązyć skorzystać przed zabiegami z łazienki. Zabiegi od godz 7. Posiłki kiepskie, zupy nie można było rozpoznać, jak nie przeczytało się jej nazwy w jadłospisie. Trwał remont, budowa windy i basenu. Czynna jedna winda, którą wożono też różne pojemniki z farbą, jakieś butle. Czwarte piętro i góra - dół przewaznie kilka razy dziennie na nogach. Dodatkowy zabieg. Wiele osób skarżyło się do kierownika, lecz nic to nie dawało. Pani Dyrektor była nieuchwytna.
Jeśli chodzi o zabiegi, to w porządku. Dostałam to co chciałam , co mi odpowiadało. Rehabilitanci wyrozumiali, sympatyczni, można czasami przełożyć jakiś zabieg.
Pomijając niewygody związane z zakwaterowaniem, ogólnie jestem zadowolona. Pogoda była super, tak że w wolnym czasie chodziłam po górkach, korzystałam z uroków natury.
Poprzednio byłam 2-krotnie w Ustroniu i 1 raz w Krakowie, to jednak w przyszłości zdecydowanie wybrałabym Równicę w Ustroniu.
Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Lwigrodu, życzę zdrowia i dobrego wypoczynku.
-
kaisa50
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2017 15:05
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
-
gosiagosia85
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2017 20:31
Wybiera się ktoś w tym terminie do sanatorium Lwigrud w Krynicy? ?
- asik_p
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 03 paź 2017 20:32
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Witam,gosiagosia85 pisze: 03 paź 2017 11:35 16. 11 - 7.12
Wybiera się ktoś w tym terminie do sanatorium Lwigrud w Krynicy? ?
Ja jadę do Lwigrodu 16 listopada
-
gosiagosia85
- Pomocny Kuracjusz

-
gosiagosia85
- Pomocny Kuracjusz

Poszukuje informacji na temat zabiegów w sanatorium Lwigród. O dodatkowych również.
Ktoś coś?
-
gosiagosia85
- Pomocny Kuracjusz