Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zabiegi sa roznie..od 8.30 mam do 18.50 Basenu nie chcialam poprosilam lekarke i nie mam.Oprocz tego cwiczenia dwa razy dziennie mam..laser..termozele..lampa bio..masaze prady..magnetronik.W sumie ok 7dziennie wszystkiegi razem.Te z wieczorka da sieprzelozyc bo pzewaznie jest to basen albo relaksacja
Parking platny ..i wiele miejsc nie ma.Z tv to jest tak ze zaplacilysmy..tv jest w pokoju ale daja kabelek..hm nie do wieszania Okazalo sie ze drugi byl w pokoju i wlasnie niepotrzebnie placilysmy
Witam, gdzie jest Ballada?Latem tamtego roku takiej chyba nie było.Atrakcje:Muzeum Szkła. Prządki,ruiny zamku Odrzykoń,
Muzeum Przemysłu Naftowego, pustelnia św.Jana,Rymanów Zdrój.Samochód jeden, dwa by się przydały.Pozdrawiam.
Zwiedzac tez jest co jak Grzegorz wspomnial..Ballada jest na dole schodzi sie w dol od nas..schodkami i w prawi od Przyrodoleczniczego..mniej wiecej za budynkiem w ktorym jest kino. z tylu fajnie jest podibne loze do Krakowiaka troszke.Muzyka rozna.Ale na sob rezerwacje..w sumie na kazdy dzien mozna ale sob najwiecej ludzi
Nie jest zle nie przerazaj sie.Ja.mialam jeden rano a teraz od 12.30 -14 bedzie cztery.Nie te same co dzien sa..tylko roznie.Te ktore opisalam mam na kregoslup.W sobote mamy po 3 do poludnia
Dziękujemy Betka Same pozytywy Chociaż zabiegi do późnej godziny Zeszłym razem kończyłam po 15 I później laba Ja rezerwacje 2 też robiłam Mam nadzieję że trafię na fajną osóbkę no bo to przecież ponad 3 tyg Łukasz samochodu nie bierz bo kupę kasy sobie liczą za parking Moim zdaniem nie potrzebny Zadzwoń do ośrodka o pokój 2 osobowy bo zostanie Ci tylko studio