Olecko 8.04.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Mario 02
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2017 23:23
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Olecko 8.04.2018

Post autor: Mario 02 »

Hej 😉 ja to pierwszy raz do sanatorium ale słyszałem ze im wcześniej tym lepiej 😉 także wybieram sie autem i wyjadę w nocy by na rano być 😃 a jak z połączeniem do Olecka to nie mam pojęcia. ..
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2017 13:44
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Jolantaja »

Witaj
Tak najlepiej być rano szybciej wtedy wszystko, lekarz i zabiegi często lepsze niż dla spóźnialskich, ale w zasadzie to nie reguła. Ja generalnie miałam jechać tez samochodem, ale nie wiem czy mnie ktoś nie zawiezie, a być może pojadę dzień wcześniej bo można podobno. Może się jeszcze trafi ktoś dojezdny:)W każdym razie nastawiam się pozytywnie, po opiniach osoby, która tam niedawno była:) Pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
Mario 02
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2017 23:23

Post autor: Mario 02 »

Hej😉 A skąd jesteś? Czyli wybierasz się już w sobotę? 😉 tez tak sobie myślałem ale nie wiedziałem ze można. ...dzwoniłas tam do nich może? Będą wolne pokoje ? Bo w sobotę to jeszcze poprzedni turnus będzie chyba .... Ja tez jestem dobrej myśli ze będzie ok 😉 a jak nie ,to się tam coś pozmienia i tyle 😉😃😃 :lol: :lol:
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

tak dzwoniłam można przyjechać tylko trzeba zgłośić taki fakt i jeśli bedą mieli wolne pokoje to zameldują. jeśli chcesz napisz do mnie prywatną wiadomosć
Ania Losice
Na forum od: 17 sty 2018 16:18
Staż sanatoryjny: 1

Re: Jadę do Olecka 26.01.18.z mazowieckiego.

Post autor: Ania Losice »

Antena pisze: 08 sty 2018 18:00 Kto jedzie z mazowieckiego do olecka. Jadę autem może ktoś chętny.
Proszę o jakiś numer do kontaktu, też mam na 26.01 , jestem zainteresowana podróżą
Awatar użytkownika
RobertS
Na forum od: 01 lut 2018 11:47
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: RobertS »

Dla zainteresowanych wyjazdem do sanatorium w Olecku 8 kwietnia 2018. Wyjeżdżam autem i mam 2 miejsca wolne. Więc jak jest ktoś zainteresowany to serdecznie zapraszam i proszę o kontakt. Wyjeżdżam z Warszawy 8 kwietnia około 4 rano.
Pozdrawiam. Robert. ;)
Lobster
Na forum od: 01 lut 2018 17:03
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Lobster »

Hej - jestem zainteresowany zabraniem się z Tobą. Też zaczynam turnus 8 kwietnia 2018 i też jestem z Wawki. Jak mam się z Tobą skontaktować?
Awatar użytkownika
RobertS

Hej Lobster. Napisz do mnie na priv: [email].pl i w tytule wiadomości daj "Olecko 8.04.2018''. W zwrotnej wiadomości wyślę Ci nr tel. Wiem z pewnego źródła że Olecko spośród innych ośrodków sanatoryjnych to dobry wybór. :)
Jolantaja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj A czy znajdzie się miejsce dla kobiety, bo sama miałam jechać samochodem ale jakoś nie jestem pewna czy dam radę, jestem z okolic Warszawy wiec blisko. Też wiem, że nie trafiliśmy źle:) Pozdrawiam i proszę o info Jola
Awatar użytkownika
RobertS

Witaj Jolu. Oczywiście i dla Ciebie miejsce też się znajdzie. Jeżeli odpowiada Ci miejsce i godzina wyjazdu to jak najbardziej. Napisz do mnie na priv: [email].pl i w tytule wiadomości daj "Olecko 8.04.2018''. W zwrotnej wiadomości wyślę Ci mój nr tel. :)
ODPOWIEDZ