Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej ja to pierwszy raz do sanatorium ale słyszałem ze im wcześniej tym lepiej także wybieram sie autem i wyjadę w nocy by na rano być a jak z połączeniem do Olecka to nie mam pojęcia. ..
Witaj
Tak najlepiej być rano szybciej wtedy wszystko, lekarz i zabiegi często lepsze niż dla spóźnialskich, ale w zasadzie to nie reguła. Ja generalnie miałam jechać tez samochodem, ale nie wiem czy mnie ktoś nie zawiezie, a być może pojadę dzień wcześniej bo można podobno. Może się jeszcze trafi ktoś dojezdny:)W każdym razie nastawiam się pozytywnie, po opiniach osoby, która tam niedawno była:) Pozdrawiam
Hej A skąd jesteś? Czyli wybierasz się już w sobotę? tez tak sobie myślałem ale nie wiedziałem ze można. ...dzwoniłas tam do nich może? Będą wolne pokoje ? Bo w sobotę to jeszcze poprzedni turnus będzie chyba .... Ja tez jestem dobrej myśli ze będzie ok a jak nie ,to się tam coś pozmienia i tyle
tak dzwoniłam można przyjechać tylko trzeba zgłośić taki fakt i jeśli bedą mieli wolne pokoje to zameldują. jeśli chcesz napisz do mnie prywatną wiadomosć
Dla zainteresowanych wyjazdem do sanatorium w Olecku 8 kwietnia 2018. Wyjeżdżam autem i mam 2 miejsca wolne. Więc jak jest ktoś zainteresowany to serdecznie zapraszam i proszę o kontakt. Wyjeżdżam z Warszawy 8 kwietnia około 4 rano.
Pozdrawiam. Robert.
Hej Lobster. Napisz do mnie na priv: [email].pl i w tytule wiadomości daj "Olecko 8.04.2018''. W zwrotnej wiadomości wyślę Ci nr tel. Wiem z pewnego źródła że Olecko spośród innych ośrodków sanatoryjnych to dobry wybór.
Witaj A czy znajdzie się miejsce dla kobiety, bo sama miałam jechać samochodem ale jakoś nie jestem pewna czy dam radę, jestem z okolic Warszawy wiec blisko. Też wiem, że nie trafiliśmy źle:) Pozdrawiam i proszę o info Jola
Witaj Jolu. Oczywiście i dla Ciebie miejsce też się znajdzie. Jeżeli odpowiada Ci miejsce i godzina wyjazdu to jak najbardziej. Napisz do mnie na priv: [email].pl i w tytule wiadomości daj "Olecko 8.04.2018''. W zwrotnej wiadomości wyślę Ci mój nr tel.