Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
josephine pisze: 19 lut 2018 16:52
Witam. Czy ktoś jedzie do Gołdapi w kwietniu? To mój pierwszy wyjazd do sanatorium. Miło by było wiedzieć, że nie jedzie się samemu
Witam też mam ten termin i też wyjeżdżam pierwszy raz. Miejsce na początku mnie zniechecilo ale po przemyśleniu może niebedzie tak źle. Pozdrawiam.
Byłam w Gołdapi na Wielkanoc coś wspaniałego trzeba przyznać że zrobili wszystko że smakiem jeżeli to proszę w bloku B jeżeli jesteś z NF Z. Jest fajnie i świetne pokoje i stołówka na dole no i część zabiegów w bloku a jest to główny budynek duży pokoje są różne tam mieści się basen też są zabiegi i stołówka oraz kawiarnia lat 90 i tyle wokół cisz spokój jest fajnie można się zrelaksować
Dzien dobry, była Pani w Wielkanoc? Ja własnie ma skierowanie od 11 kwietnia 2019 z Zus, bud. B. Czy jak przyjedzie się ok. 15 to nie za późno? Czytałam, że ludzie docierają wcześnie rano. Pozdrawiam Marzena