Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kilometrówka za przyjazd samochodem jest i zawsze była obliczana na podstawie tabeli PKP Regio za dojazd do Lądka z Trójmiasta dostałem 90 złotych . Są to symboliczne kwoty nie adekwatne do wydania na paliwo . Ale jest też niezależność i wygoda. Ma swoje plusy. Na tym forum Andy jeśli nawet nam się coś nie podoba lub mam inne zdanie nie używam słów obraźliwych wobec innych . Dla mnie jest to brak elementarnego szacunku dla innej osoby a co za tym idzie i kultury. Wracając do kwestii zwrotu za przejazd to im dalej tym mniej ( popatrz na taryfikator PKP) Za inter City zwracają również . brak zwrotu za Pendolino i traktują to inaczej . Jeśli dyskusja to tylko na argumenty .
Kochani mam pytanko ?
Jeżeli ktoś nie jedzie pociągiem ani autobusem tylko zawodzi to małżonek prywatnym samochodem to też zwracają kasę .Właśnie napisała mi takie pytanie znajoma bo wyjeżdża w czwartek do sanatorium
Proszę o odpowiedź
Tak Renato, też zwracają. Zwrot kosztów przejazdu ustalają w kwocie odpowiadającej cenie biletu najtańszego dostępnego środka komunikacji publicznego transportu zbiorowego. Nie są to powalające kwoty i raczej na paliwo nawet w jedną stronę nie wystarczą..