Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No to w rejonie Krusu będzie was więcej niż w moim no cóż szkoda. Ale Jacek jest chyba zajety pakowaniem i szykowaniem się do wyjazdu bo tak cichutko ostatnio siedzi
Witam ponownie.Czy tak zajęty bardzo jestem to raczej nie,choć na przykład przed wczoraj byłem na przegladzie z samochodem gdzie diagnosta odprawił mnie z kwitkiem bo stwierdził,że mam przedni reflektor za bardzo zaparowany,bo prawdopodobnie uszczelka się rozstrzelniła i wczoraj musiałem gonić po warsztatach samochodowych,aby mi tę usterkę usunąć.Ale jest już wszystko ok.Ilono będąc w Iwoniczu to wszyscy się integrują między senatoriami .Ci z góry z tymi senatoriami co sa położone poniżej i na odwrót.No nie wiem ,,,-ale tak myslę.Choć ja jadąc do Iwonicza niczym sie nie martwię,bo mam już zarezerwowane spotkanko z Tobą przy kawie.No mam nadzieję,że się nic nie zmieniło?
No to dobrze Jacku że autko gotowe do drogi też miałam problem ale już zrobione Z tą integracją miedy sanatoriami to różnie bywa ale myślę że jest to możliwe i nieraz się to udaje . Co do mnie to nic się nie zmieniło i jak najbardziej nasze spotkanie nadal aktualne .
Dzień wyjazdu tuż,tuż(23 stycz.)i już można za obserwować małą nerwówkę,chociaż mróz wcale nie taki mały,ale najważniejsze,że na czas podroży nie będzie padał śnieg.Ztego co się orientuje ma padać tylko w piątek 27 stycz.Wczesniej pisałem o łańcuchach śniegowych czy przypadkiem nie powinny być na wyposażeniu auta,gdy się jedzie w rejony Iwonicza a to dlatego,że rok temu będąc na turnusie w Horyńcu Zdroju też w styczniu przy dażyła mi sie nie miła sytuacja z autem,gdzie sypło raz śniegiem i zaliczyłem lądowanie w rowie gdy wracalem z Nowinek Horynieckich(miejsce kultu ze żródełkiem) przy prędkości nie większej niż 25km/h(małe pochylenie drogi). Ale w tym roku liczę tylko na miłe niespodzianki jakie mogą się przy dażyć mi i wszystkim innym kuraciuszom.Pozdrawiam wszystkich i w drogę.
Jacku piątek to nie 27 bo to jest niedziela wiem bo wtedy jadę ja . Miejmy najdzieje że pogoda do jazdy dopisze .Obyś w tym roku dotarł bez przygód żadnych . Życzę szerokiej drogi pozdrawiam
Aż musiałem jeszcze raz zajrzec do kalendarza,no i jest to co wcześniej pisałem :daje sie już we znaki mały stresik związany z przygotowaniami do senatorium,a byłem juz pewny,że mam wszystko opanowane na tip,top.(100procent).Zgadza sie Ilono,że 27 to niedziela a nie piątek i sie bardzo ciesze że i Ty będziesz miała fajną pogodę. Pozdrawiam
Witam.Jestem już w Iwoniczu Zdroju i miło mi wszystkich poinformować że drogi przed Krosnem jak i za nim w kierunku Iwonicza są bardzo ładnie utrzymane,za wyjątkiem tych dojazdowych już w samym Iwoniczu do senatoriów(tafle lodowe i zbity śnieg,slisko)',nawierzchnia na głównych drogach bez żadnych oblodzeń w sumie nie ma się czego obawiać,tym bardziej ,że prognozy też są optymistyczne na najbliższe dni.Pozdrawiam Kuraciuszkę08,którą oczekuję na kawie w niedziele bądż w innym terminie, w Iwoniczu Zdroju
Witam Cię Jacku. Dziękuję i również Cię pozdrawiam . Dobrze że dojechałeś bez przygód mam nadzieję że mnie też się to uda . I w niedzielę się zobaczymy w Iwoniczu .