Chalkozyn Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Re: Chalkozyn Kołobrzeg

Post autor: GIENIA »

Cieszę się Zbyszku , że spodobał Ci się Kołobrzeg :D

Na moim pierwszym turnusie wybraliśmy się na spacer i szliśmy sobie wesoło , aż dotarliśmy do Ustronia Morskiego :lol: :lol:
Powrót oczywiście pojazdem , gdyż było już ciemno :lol: 8-)

Po 15 października znowu się wybierasz :?: wtedy NIWA ma pierwszy , po komercyjny turnus ;) kto wię :?: może i ja tam będę :?: :D

Wiktor , masz rację , tańce w Posejdonie to porażka , jednak wcześniej wymienialiśmy poglądy na temat wyżywienia itp .... i to w tym temacie Zbyszek miał zaczerpnąć wiedzy :)

Może lubelanka w czerwcu coś napisze , lub Marzena , która obecnie tam przebywa :)
Dudusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2018 15:08
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Dudusia »

Byłam w Posejdonie na przełomie lutego i marca. Śniadania i kolacje raczej monotonne, obiady w ciągu trzech tygodni powtórzyły się może ze 3 razy, owoce dla diety(dla nas może były ze 3 razy), ciasto w niedzielę a w tłusty czwartek był pączek. Przy moim stoliku narzekania nie było,pozostali nie wiem. Tańce: wtorek, czwartek,sobota( podobno bez szału - nie byłam). Odbywały się również koncerty: odpłatne i bezpłatne.Kołobrzeg jest ładny chyba o każdej porze roku, także jakieś niedogodności zrekompensuje :P Jeśli macie jakieś pytania, jeżeli będę wiedziała napiszę.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Dudusia proszę opisz swój pobyt w Posejdonie w dziale "oceń sanatorium" z Twojego subiektywnego punktu widzenia ale w miarę możliwości obiektywnie. Na pewno wiele osób skorzysta z Twojej opinii min. ja. Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Czytając pochlebne opinie o Chalkozynie , zrezygnowałem z pobytu lipcowego w Amber , na rzecz wrześniowego w Chalkozynie :D :P
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Z tego co wiem i widzę na stronie internetowej, to jeszcze nie ma cennika na pobyt od września w Chalkozynie. Na recepcji w czasie pobytu pytałem i powiedziano, żeby obserwować ich stronę, a na pewno taki cennik i promocje będą. Też chcę jechać do Chalkozynu ale w październiku i czekam na promocję jesienną.
forumowicz

Cennik jest dla rezerwujących już teraz , możliwe jest , że pojawią się tańsze oferty w końcu sierpnia :? :mrgreen:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Na te oferty będę czekał, bo na pewno będą. :)
forumowicz

Mnie zależało na terminie , więc wykupiłem wcześniej - jesienią nie dostanę urlopu :|
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witajcie,
Odświeżam temat chalkozynu, chcę pojechać zimą w ferie zimowe 2020 roku...koniec stycznia lub początek lutego na tydzień lub dwa.... Proszę napiszcie jak możecie poradzić jaki wybrać pokój jakie są jedynki czy są z szerszymi lozkami... ? śpię na ukos.....hihi....
Wiem że nie jest to z górnej półki obiekt ale cóż to wymagać w zimie...Jeżdżę do Kołobrzegu. Ale zawsze prywatnie, nie do sanatorium...
Za porady będę wdzięczna Z góry dziękuję
Serdecznie pozdrawiam wszystkich....
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Muzyczko :kwiat: w Chalkozynie byłam kilka razy w zimie i byłam zadowolona...wszędzie masz blisko..do jedzenia też nie można się przyczepić...kawiarnia na miejscu..Co do jedynek to nie wiem...zawsze byłam w dwójce ale się wyspałam :D Myślę że to dobry wybór...i chyba oferta też jest do przyjęcia...jeśli chodzi o ceny... :)

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu ...Gośka
ODPOWIEDZ