Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zosieńko...Witaj w Polanicy bo zapewne już tam buszujesz od rana, odkrywając pierwsze ciekawe miejsca.
Nutka w drodze???
Miłego spotkania
Ja z Zosią mamy do nadrobienia zaległe z Princi, Felice i Rudą i czas pokaże gdzie i kiedy to będzie...
Zosiu...zwiedzaj, Odpoczywaj, baw się dobrze i wracaj szczęśliwa.
Pozdrawiam cieplutko.
Dziewczyny będzie super. Kotlina Kłodzka jest przyjazna pozytywnie zakręconym ludziom. Spędzicie fajny czas na pewno.
Alu ostatnie dwa dni spacerowałam po Wrocku naszymi ścieżkami. Oczywiście z Krysią,która Was serdecznie pozdrawia zaliczyłyśmy kolację w Przedwojennej i wpadłyśmy na słynne pączki. Powspominałyśmy czas naszego fajnego spotkania.
Witajcie Kochani ! No ja już jestem i ....jest wspaniale Alu tak,tak, tak Ty wiesz Nutka chyba dziś dojeżdża może jutro czy w czwartek się spotkamy . Miejsce jest godne polecenia, super zabiegi ale opiszę po, bo.....brak czasu Całuski
Zosieńko...Nutko i pozostali Uczestnicy spotkania.
Życzę Wam miłego radosnego czasu...wśród pląsających Par na parkietach...spacerujących i cieszących się z każdej chwili...
Bawcie się i wracajcie Szczęśliwi...
Pozdrawiam serdecznie.
Dziękujemy Alu Choć grono wąskie jest bardzo sympatycznie Wszystkie życzliwe osoby pozdrawia Florka z mężem . Bardzo miło było spotkać się ponownie . Buziaki