Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosiu, to i tak dostał niski numerek ode mnie. Zaczynałam od 116 591 i 34 miesiące oczekiwania.
Trochę dziwne, że mniejszy ma numer a o miesiąc dłużej oczekiwanie
Ewasz też byłam zaskoczona bo ja w 2018r. zaczynałam z numerem 119992 i czas oczekiwania również 34 miesiące....ale muszę sprawdzić czy musi czekać tak długo czy np.po upływie 18 miesięcy może spróbować wydzwonić zwrot
No tak Ewaszko numer startowy mam o połowę mniejszy niż Ty , a o 5 miesięcy czeka się u nas dłużej .... czyli to wina naszego Funduszu
Ale dobrze , że jest możliwość wyjazdu ze zwrotu