Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Oj tam nie było przy gięcia, zmeczony podróża bylem już po kolacji nie za wielkie te porcję no ale kolację to się oddaje wrogowi ponoc więc się nie czepiam Nie patrze w dal, poprostu nie wyglądam przez okno
To jest dobre jechać dzień wcześniej , aby być wcześnie rano w ośrodku i zaspać
Ważne , że wstępnie jesteś zadowolony , a co tam widok z okna , widoki będziesz podziwiał , gdy wyjdziesz z budynku
Arker pisze: 17 kwie 2024 17:24
Oj tam nie było przy gięcia, zmeczony podróża bylem już po kolacji nie za wielkie te porcję no ale kolację to się oddaje wrogowi ponoc więc się nie czepiam Nie patrze w dal, poprostu nie wyglądam przez okno
Gienia ma rację. W Polanicy w Wielkiej Pieniawie miałam widok na podwórko-studnię i nie przeszkadzało mi to wcale, bo w pokoju byłam rzadko. Kto by się takimi drobnostkami przejmował, są ciekawsze zajęcia.
Wczoraj wieczór spędziłem w Lwimgrodzie była super impreza kobiet co niemiara lokal akurat pod takie imprezy sufit na wys. Ok. 6m. Nie to co w Gorniku w Iwoniczu. Powrót po 22niemozliwy, a ktoś pisał że tego tak nie przestrzegają
Pokoik niczego sobie gdybym ja go zajmowała , od razu byłoby delikatne przemeblowanie
Krzesełka poszłyby pod okno , a stolik zostałby wysunięty na pokój . Wtedy jeszcze na łózkach można by usiąść