Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Dzień dobry - że tak się wyrażę - dziewczęta .
Małgosiu, wybiegłaś troszkę w przyszłość .
Mecz z Belgią zagramy w 1/8, i oby rezultat był taki sam .
Dobrego dnia.
No właśnie miałam sprostować mój wpis...wybacz Kaziu...zanim wyślij.......przeczytaj wiem że tak piszesz.....
Oczywiście meczyk z Belgią gramy w niedzielę nie wiem o której godzinie...trochę długo trzeba czekać na rozruch co źle wpływa na zawodników,takie czekanie na mecz to zły pomysł no ale może coś zmienią....
Myślę że ten mecz jeszcze wygramy...potem będzie gorzej w 1/4 finału...zaczekamy do niedzieli i wszystko będzie jasne.
Znamy godzinę meczu reprezentacji Polski w 1/8 finału siatkarskich mistrzostw Europy. Spotkanie z Belgią zaplanowano na niedzielę 10 września o godzinie 21:00. To wręcz fatalne wieści dla kibiców, którzy staną przed trudnym wyborem. W tym samym czasie rozegrany zostanie mecz eliminacji Euro 2024.
to już wiemy.....
Polska - Belgia, niedziela 10 września (21:00)
Ja tam piłki nie oglądam więc nie mam z tym problemu....zawsze wybiorę siatkówkę
A ja będę w kropce.
Skończy się tym, że udostępnię telewizor żonie a sam obejrzę mecz eliminacyjny na laptopie. Natomiast zwycięski mecz z Belgami - w poniedziałek .
Miłego oglądania , pozdrawiam