Joanno witaj na forum
Dziękuję za opinię. Nie przejmuj się, każdy ma inne odczucia, wymagania i pogląd na otaczający nas świat a przede wszystkim prawo do wyrażania swojej opinii.
Kleinehexe, Nula, Gienia dziękuję Wam za słowa wsparcia dla nowej osoby stawiającej pierwsze kroki na naszym forum
Nie byłam w Krynicy więc nie wypowiem się na ten temat. Mam nadzieję, że będzie mi dane poznać to urocze miejsce jeszcze w tym roku.
Moja doświadczenie z wyjazdami sanatoryjnymi nie jest zbyt bogate ale w kilku byłam o różnym standardzie.
Byłam w takich co opinie były negatywne a ja byłam bardzo zadowolona np. Inowrocław Kujawiak (myślałam, że za karę NFZ mnie obdarował tym ośrodkiem

) i drugi raz pojechałam z uśmiechem
Raz naprawdę byłam przerażona jak postawiłam pierwsze kroki w ośrodku Stoczniowiec w Cieplicach

Pierwsza myśl uciekać czy zostać, jak ten przybytek nie zamknął sanepid. To był tylko pierwszy dzień a potem wszystko się zmieniło na plus, domowa atmosfera, przyjażni ludzie z niektórymi utrzymuję kontakt do dziś nawet się odwiedzamy. Dobra rehabilitacja, fajne otoczenie, klimat i te widoki
Przepraszam, że zaśmieciłam temat swoimi wspominkami. W życiu trzeba szukać pozytywów a nie szukać dziury w całym i powodu aby komuś dokopać.
Pozdrawiam pozytywnie

i życzę dobrej nocy