Ile razy byliście w sanatorium i które wspominacie najlepiej

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Ile razy byliście w sanatorium i które wspominacie najle

Post autor: marika »

anusiaa masz rację zima w górach też jest piękna byłam zimą w ustroniu w Róży zaspy były po pas a my jak dzieci brneliśmy w śniegu nic sobie nie robiąc z zimna :D
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusiaa »

Witam, dokladnie tak bylo, pamietam,piekna zima i mnostwo sniegu.pozdrawiam
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2012 13:52

Post autor: kaka »

Ja byłem 6 razy i teraz jadę ponownie. Zawsze było wspaniale. Ale jak ktos ma rozrywkowy charakter to wszędzie mu dobrze. Widziałem wiele. Widziałem Panie które nic nie robiły tylko siedziały na ławkach i plotkowały.Widziałem parki ,chodzące pod rękę. No i dobrze niech zazdroszczą,a co. Jak w życiu. Ale ogólnie jest wesoło i mam wiele wspomnień i także wielu znajomych z którymi mam stały kontakt. Ludzie tam sie jedzie nie po zdrowie a jeśli ktoś mi powie że jest inaczej to kłamie. Przecież takie same zabiegi mam u siebie na miejscu i wcale nie musze sie tarabanić do sanatorium. Tam jade odpocząć psychicznie. Odciąć sie od świata realnego. Widziałem wielu co przyjechali smutni a wyjezdzali o 20 lat młodsi. I tak to sie mieli w tych uzdrowiskach. A podatnik płaci a co.......Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mam u siebie swietnie wyposażoną przychodnię rehabilitacyjną i co ? A to ,że trudno w zimie ,korzystać z zabiegów mokrych i jechać w najlepszym razie pół miasta autem przy -20 :) Gro ludzi jednak przemieszcza sie miejską komunikacją , inni mieszkają x kilometrów od takiej przychodni na wsi, więc czy są tak bardzo chętni na te same zabiegi w swoim miejscu? A jeśli jeszcze są wiekowi :?: :?: Dlatego wybiera się sanatorium ,nie zeby tam ""robić "" wiadomo co :shock: tylko ,po to by korzystać z rehabilitacji ,a tym samym się leczyć,wjechać windą na swoje piętro ,nie narażąjąc się na różne uniedogodnienia.Więc jadę po ,ZDROWIE :!: :!: po RELAKS I WYPOCZYNEK ,a nie w wiadomym celu. Tylko jakim :?: :?: :?: Chciałoby się ZAPYTAĆ :?: :? :? :? Jakim :?: :?:
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusiaa »

Witam Cieplce.Agat rok2010.pozdrawiam
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Droga Kruszynko masz rację że chcesz sie leczyć jesli jestes chora. Ale będąc tyle razy wiem jedno że wiele mi nie pomogli. Jesli chodzi o robienie -czegos- to powiem Ci że jak ktoś będzie chciał to będzie robił- no i co z tego!.....A zabiegi -no cóż ,chodze jak najbardziej,tylko uważam że to strata czasu. No ale każdy ma swój pogląd i trzeba to szanować. Jeśli Ci pomogą to wspaniale.
forumowicz

kaka ,wiesz ja obłoznie chorą osobą nie jestem :lol: jeśli Tobie zabiegi nie pomagają ;) to może wcale na nie nie chodzisz :lol: takich też znam,ponieważ jeżdzę sobie ,czasami :o Wiesz mnie pomagają zarówno te do 15 godz jak i te od 19 :o :oops: :lol:
forumowicz

Polecam więc Tobie wiecej tych od 19 ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Kaka zapewne ceni zabiegi te po 22-ej :mrgreen: :lol:

Pozdrawiam :)
kaka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

ZAPEWNE. WSZYSTKO PO 15 00 JEST NAJLEPSZE Z TEGO WSZYSTKIEGO. DO 15 00 TO SIĘ ODPOCZYWA!!!!!!!!
ODPOWIEDZ