Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Miałam dwójkę. Nie zależało mi na jedynce, ale z tego co wiem to sporo trzeba dopłacić do jedynki. Na pewno tak jest na A1, nie wiem jak jest na innych blokach.
Do jedynki na A1 jest dopłata 85 złotych za dobę.
W listopadzie ubiegłego roku do 28 dniowego pobytu dopłacałam 2100, w tym roku w sierpniu za 21 dni 1785 złotych.
Ewelina jedynki na A1 są dość duże. Jest łóżko 120 szerokości, zabudowany kącik gospodarczy z lodówką, pod oknem ogromny fotel. Naprzeciwko biurko z komputerem , nad nim telewizor. W przedpokoju duża szafa z wieszakami, półkami i oddzielna na okrycia wierzchnie.Lata świetności ta część ma też już za sobą, ale wygodnie bardzo jest. Ponadto przy dopłacie jesteś na komercyjnym jedzeniu, dostajesz szlafrok i opłaty za media też w tym są.
Na pobycie szpitalnym najczęściej przydzielają trojki, nie masz gwarancji, że trafisz do mniejszego pokoju.
Blok B jest cały czas modernizowany i tam są na całe sanatorium najsłabsze pokoje. W bloku A jest już nieco wygodniej.
Każda część ma swoją kuchnię i stołówkę .
Z tego co wiem mają mi ponoć dać 2 osobowy bo przyjezdza w tym terminie co ja niewiele osób. Więc nie wiem czy dopłacać jest sens, choć ja mam 37 lat więc różnica wieku może też być przeszkodą dla mnie lub dla kogoś. A jedzenie komercyjne dużo lepsze?
Felice pisze: 21 gru 2024 15:26
Do jedynki na A1 jest dopłata 85 złotych za dobę.
W listopadzie ubiegłego roku do 28 dniowego pobytu dopłacałam 2100, w tym roku w sierpniu za 21 dni 1785 złotych.
Skąd info, że za jedynkę 1785 zł w sierpniu 2025 r.?