Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
moje boje też zakończyły się pozytywnie - dostałam to co chciałam w wybranym terminie. Niestety z powodów rodzinnych ostatecznie musiałam zrezygnować. Kolejne podejście może w przyszłym roku jak sytuacja pozwoli.
Grazyna_ pisze: 29 mar 2025 20:57
Świetna wiadomość Moja ciocia (też Mazowieckie) prosiła o konkretne sanatorium i dostała. Ja jeszcze czekam. Mam numer 9400 więc jeszcze trochę
Możesz napisać jakich argumentów trzeba użyć aby dostać to co się chce.
Ja nie mam takiego szczęścia....
Dostałam czwarty raz Ciechocinek