mój pierwszy wyjazd
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: mój pierwszy wyjazd
Biedroneczko
Fakt mam przewagę nad TOBĄ !!
i to wielką NIE UKRYWAM TEGO!! podczas ostatniego Mego pobytu w Kołobrzegu... wielokrotnie udawało mi sie ..przekonać nieoficjalnie personej medyczny 2 i aż 2 ośrodków ,aby ..odpusiły pewne Pokoje podczas tych wizyt około 22.
Cóz ................Udawało sie lub i ...
a co do zabiegów w Moim przypadku rozpoczynja się zawsze po 19,30 coz zawsze mam kolacje ze względu ma przypadłosc mam w ostatniej ..turze czyli 19,00 a po kolacji musi przeciez wszystko się ulozyc zanim to ..wytrzesniemy !
Wszak po ostanim Kołobrzegu waga spadła o prawie ..10 a teraz ..wróciła i stąd czekam na ..majo-czerwcowy wyjazd do...
-
forumowicz
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- biedroneczka
- Przyjaciel forum

W dziale "Narząd ruchu" wcześniej umieściłeś pytanie "Jakie zabiegi" i tam też miałbyś konkretne odpowiedzi.
Pewnie trochę czasu przeznaczysz na czytanie innych wpisów w innych działach dotyczących Twojego schorzenia.
Znajdziesz też opinie o uzdrowisku wpisując w górnym prawym okienku szukaj kluczowe dla Ciebie słowa.
Możesz też zadawać pytania w interesujących Cię, założonych wcześniej tematach.
Podpowiem Ci
Ale dobrze, że jest taka możliwość pisania na każdy temat. W ten sposób zapominamy o bólach, o problemach.
Pozdrawiam.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
ale ok skoro dałem się podejść
Musze wyjawić..
kiedyś i nawet dziś usłyszłem po latach coś n/temat .. moich oczu -Jakiż skromny!!
To taka cecha rodzina synowie ,Ojciec czy juz Widać ,że wnuczek ...
Kolejna sprawa to mimo wszystko ta postura 190cm /100kg i od Zawsze Usmiech na Ustach pomimo ,ze nieraz wcale nie jest do Śmiechu ,może to i pochodna ,że przez pewien okres zycia miałem kontakt z Yankesami a Oni i dla Nich wszystko jest ok chodzby było zero na Koncie czy Moc problemów sa czy jest to Nacja ,która NIGDY nie narzeka po latach Tego Nauczyłem się od Nich zawsze pomimo przeciwności losu Nie umię się..NACHWalic ,ze wszystko jest dobrze i tym ogólnym pozytywnym nastawieniem próbóje zapomniec o Problemach
Czyli POZYTYWNE Nastawienie ,Uśmiech i Jeszcze Raz Usmiech Wszak Panie lubia obcować z Pozytywnie Nastawionymi Ludzmi??
..mylę się
-
forumowicz
Pozdrawiam