Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Powiem szczerze że zawiodłam się na koleżance która była bardzo miła chodziła ze mną wszędzie a potem chciała pieniądze nie mogę na forum napisać za co ale nie myśl że jakiś flirt to nie wchodzi w rachubę wręcz była podła wiesz jak to jest jeden pokój długie wieczory no i pogaduchy a potem efekty
Po prostu mówiąc naszym polskim językiem świnia więc uwaga żeby się tobie taka nie trafiła chociaż takich ludzi jest mało ale są mimo wszystko lubię towarzystwo tylko teraz nie daje nikomu telefonu ani adresu bo chociaż ana mieszka daleko 400km to była na tyle okropna że mnie odwiedziła.
po prostu mnie zatkało tak samo pewnie i ciebie zatkało jak ją zobaczyłaś.... dziękuje ci bardzo będę ostrożna ....tobie to coraz bliżej do tego sanatorium a ja jeszcze muszę czekać, ale myślę szybko zleci
Na pewno szybko zleci fajnie się z tobą pisze a tak to mało ludzi się odzywa napisze do ciebie jak tam jest chciałam jedynkę ale tam nie ma pozdrawiam Ela