Krynica- ZUS 2013 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Krynica- ZUS 2013 r

Post autor: forumowicz »

no widzisz Basiu wreszcie napisała naturalna opinię o mnie!
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Bozena2 pisze:MAX, przy przesiadce w Krakowie oczywiście możemy sie napić, ja zieloną proszę (też nie piję kawy).pozdrawiam
Bożenko jeśli kawa na dworcu w Krakowie to tylko na Głównym Dworcu , nie daj się namówić na Kraków-Płaszów ;) :)
A co do zupek Max - to ,, sorry gregory" ale przepłaciliście - są tańsze ;)
forumowicz

kochana w Płaszowie sa automaty z kawa,wymieniają mleczko co miesiąc jest nowe.dworzec w Płaszowie słynie z nagrań Detektywów w tvn
forumowicz

Max,
zdobądź się na gest i zaproś w końcu Koleżankę na porządną kawę do czystej kafejki, a nie robisz z siebie ostatniego sknerusa, a takim wcale nie jesteś!!!!!! Ja zapraszam Ciebie na rydze na maśle smażone w Galerii pod MDK-iem, oczywiście w K :D. Pozdrawiam, spokojnej nocki
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

MAX pisze:kochana w Płaszowie sa automaty z kawa,wymieniają mleczko co miesiąc jest nowe.dworzec w Płaszowie słynie z nagrań Detektywów w tvn
,,kochany" - z premedytacją piszę z małej literki .... w Płaszowie to dodatkowo są chyba Twoi znajomi co zawsze liczą ,, na drapane " czyli gołębie ....Ty masz jakiś układ z nimi czy co ??????????? nie da się spokojnie posiedzieć :evil:
forumowicz

mówisz Basiu że lepszy rydz niż nic!? ale tak jak MIX nie napije się wina bo mogą coś dosypać,tak ja boję się grzybków/trujących/
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

.......za.....trujące grzyby to takie po pięćdziesiątce ....................oj jakie trujące :shock: :shock: :shock:
forumowicz

Max, chyba już pojadłeś trochę halucynogenów, bo z lekka bredzisz. Co ma tu Mix? Biedny, od dawna nie pisze na forum, a tak głośno o nim. Nawet jakaś bystra dziewczyna wudziała go na Grodzkiej topless... hahaha, a on nie lubi zimna. Max, zaprosiłam Cię na rydze i nie wycofuje się, a jeśli o trunkach, to pod grzybki chyba wódeczka, a nie wino ???
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Basiu to ja napisałam , a raczej skopiowałam z informacji portalu ONET Pl , a ponieważ wiem , że Panowie się znają , więc taka chwila refleksji ....być może bawili się razem ..........ale czy bystra :?: :?: :?:
forumowicz

Margot :D, jesteś bystra, szczerze, lubię czytać Twoje wypowiedzi. A Max i Mix są nierozłączni jak Flip i Flap, to fakt. Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ