Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja rowniez pamietam ten sprzet wszak nawet ..Pol-Sport było czymś ,a gdy załapalo się na kadre województwa czy tez Polski znoszony dres przez starszego Adidasa to byl szpan na cała ulice -dzielnice prawie w tym się chodzilo do ..Kosciola !!
Darku miałam buty Pol-sport biało - czerwone , torbę na sprzęt i dres biało- czerwony + koszulka - dzięki trenerowi , który był szefem SZS - i miało się pozycję w regionie i nie tylko .Pod wrażeniem był Wrocław , Chorzów , Elbląg i inne ....
o czym piszecie? o sprzecie do robienia loda?
miałem kiedys taki mikser aluminiowy,przepis z kuchni polskiej,i lody były super,tylko że jak sie wsadziło mikser z lodami do zamrazalnika,to wszystko zamarzało