Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Brak panu poczucia humoru SzalonyWojtku. Pytanie było dziwne (żeby nie powiedzieć głupie) więc i odpowiedzi inne być nie mogą. Co to niby znaczy jak masz się zachowywać zawierając znajomości ze starszymi od siebie kobietami??? Najlepiej kulturalnie. Sanatorium to takie samo miejsce jak inne. A co robisz jak w pracy spotykasz się ze starszymi? w pociągu? na wczasach? w sklepie? Wszędzie obowiązują te same zasady.
witam bardzo spodobały mi się wypowiedzi Andrzeja i Aguni.... jadę do sanatorium pierwszy raz i tak chodzę po tym forum i czytam te wypowiedzi to nie wiem co o tym wszystkim myśleć bo to prawda żeby się zabawić albo zrobić coś głupiego to wcale nie trzeba jechać do sanatorium....jestem osobą raczej z humorem i lubiąca się też bawić ale też wszystko ma swoje granice
Zawsze sensacyjne i nieco wyolbrzymione rzeczy i zdarzenia czyta więcej osób a dodawanie pieprzu do potraw sprawia że smakują inaczej, podobnie jest z relacjami z pobytów sanatoryjnych- nikt nie lubi nudy i szarości, pozdrawiam
Zgadzam się z Tobą zatem podejdź do tego zdroworozsądkowo, z dystansem i... humorem a wszystko będzie ok
Zatem życzę powodzenia i udanej i trafionej kuracji
dziękuje ci bardzo selene:) tak własnie podchodzę tym bardziej ze nic prawie nie wiem o tym sanatorium coś nie coś czytałam pisałam też na forum ale głucho hehe