Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pytalam dostałam odpowiedz ze to wojskowy ..chyba ktos jest niedoinformowany u mnie
ale coz nic nie zrobie chyba ze podjade i zapytam osobiscie nie przez fona .. ale chyba nie ma szans ..a powiedzcie mi o co to chodzi z tymi
z odrzutu czy jak do sie tam zwie a nie zwrotu ?? moze tu btm wyłapala to ..
Hejka. Jestem juz w Busku pogoda raz deszcz raz słońce. Od jutra zabiegi. Wlokniarz warunki bytowe mogly by być lepsze. No i niestety w moim wieku nikogo nie ma.
MARIOLA69 pisze:czesc Bozenko i co tam w Busku ? jak mija weekend ?
buziaki
Hej Mariola. Ja dziś miałam nawet 3 zabiegi. Wieczorkiem przeszłam sie zobaczyć co sie gdzie dzieje. Jest gdzie potańczyć. Towarzystwo raczej starsze od nas możesz przyjechać wcześniej będzie razniej. Jutro dzień wolny oby szybko minal.
własnie tak mysle czy by nie przyjechac 23 bo to niedziela ..musze zadzwonic zapytac czy jest taka mozliwosc .
tak myslałam,jak byłam pierwszym razem to tez było mozna na palcach policzyc ludzi w naszym wieku
no coz ja nastawiam sie na odpoczynek..
bogjan dokładnie ! na odpoczynek i rehabilitacje trzeba zregenerowac ciało i umysł
Nie no spacerki po parku mile widziane,karmienie wiewiorek i takie tam