SOLANKI Inowrocław Kujawiak

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lucy123
Na forum od: 24 wrz 2015 21:17
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: SOLANKI Inowrocław Kujawiak

Post autor: Lucy123 »

Byłam Kuracjuszem w tym roku tj. 14.07-4.08.2015.Chciałabym podziękować personelowi medycznemu za serdeczność, wyrozumiałość i życzliwość. Są to niezwykle oddani ludzie swojej pracy, w pełni profesjonalni. Instruktorzy i fizjoterapeuci prowadzący zajęcia na basenie, nie tylko dodawali odwagi, ale przywracali radość młodzieńczych lat. To była doskonała zabawa! Panie Sprzątające bardzo miłe.Niestety jestem rozczarowana, a nawet zażenowana podejściem personelu kuchni. Niejednokrotnie podawane posiłki posiadały zepsute warzywa (zgniła sałata!), zwiędnięte jabłka(nie dawały się nawet obrać nożem!). Podczas jednego z posiłków na prośbę o gorącą wodę do zaparzenia herbaty (ponieważ jej w ogóle nie otrzymałyśmy) jedna z kelnerek rozpętała wielką awanturę, przy tym obrażając moją osobą. Nie można tego samego powiedzieć o personelu w wieku młodzieńczym. Sympatyczni i kulturalni. Czy bardziej średnia wieku kelnerek rosła, tym " słoma z butów" wystawała większa, a arogancja personelu kuchni powodowała,że czuliśmy się jak intruzi, którzy przyszli żebrać o jedzenie z pańskiego stołu!Nie polecam jednakże tego sanatorium, ponieważ trwający tam "wieczny" remont, odgłosy młotów pneumatycznych i pokoje tzw. "jedynki", które stały się na okres remontu dwójkami nie zapewniały jakiegokolwiek komfortu.
spiotr
Na forum od: 05 mar 2016 18:11
Staż sanatoryjny: 2

Re: SOLANKI Inowrocław Kujawiak

Post autor: spiotr »

Witam. Jadę 4 maja do solnek z warszawy. Mogę kogoś zabrać. Pozdrawiam. Piotr
ODPOWIEDZ