Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No popatrz jak ten Zus nas kocha ....kochana 28 to ja będę skakać na parkiecie w Ciechocinku Życzę Ci choć w połowie tak udanego towarzystwa jak było nasze
Głupia wariatko takiego towarzystwa już nigdy nie bedzie jak nasze a ty 28 listopada to juz na chacie bedziesz a nie w ciechocinku -ile ty bys tam chciała byc ???????????????oszalałas kobieto Teraz ty baw sie dobrze w tym Pustkowiu i buduj dla mnie szerokie układy
Jadę z okolic Bytowa na turnus od 16.09. Jadę swoim samochodem i mam miejsca - zawsze to byłoby taniej w kilka osób Chętni proszę pisać e-mail [email].pl z dopiskiem PUSTKOWO