Tolerancja -lub Odmiennosc
-
forumowicz
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
Naprawdę uważacie,że dziecko wychowane przez 2 kobiety czy 2 mężczyzn w miłości, szacunku, spokoju to sodoma i gomora? Czy homoseksualiści urodzili się w rodzinach, gdzie nie było kobiet?
Rozumiem,że nie znacie rodzin składających się np z mamy, babci i dzieci?
-
forumowicz
Udowadniac nie będęmany pisze:tak zgoda ale tylko wtedy kiedy AgaC,,udowodni ze nie jest tania Bułgarka,,AgaC pisze:oczywiście,że gej może być pedofilem
Takie samo prawdopodobieństwo,że Many jest pedofilem, prawda?![]()
![]()
Nic nie mam do tanich Bułgarek
bo mam świadomość,że nie są tu z własnej woli i dla przyjemności, Many
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
pewnie ze ciekawy,,nie toleruje nieciekawych tematówmeduza46 pisze:Nie ,dlaczego ? Temat jest ciekawy i nakłania do przemyśleń .Między żartami i docinaniem sobie można wiele powiedzieć
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 21:54
- Staż sanatoryjny: 2
Przepraszam bardzo czy Mama z Babcią żyją w związku seksualnym ??AgaC pisze:Alez oczywiście- ideałem jest rodzina składająca się z mamy i taty. Taka rodzina z reklamy- mama odpicowana w mini i szpilki czeka w odpicowanym domu na przystojnego i wyszczerzonego w uśmiechu tatusia, który wraca z pracy.
Naprawdę uważacie,że dziecko wychowane przez 2 kobiety czy 2 mężczyzn w miłości, szacunku, spokoju to sodoma i gomora? Czy homoseksualiści urodzili się w rodzinach, gdzie nie było kobiet?
Rozumiem,że nie znacie rodzin składających się np z mamy, babci i dzieci?
To że babcia z mamą wychowuje dziecko nie ma nic a nic wspólnego z związkami homoseksualnymi więc ten przykład ma się nijak do tego tematu
-
forumowicz
a Twoje dzieci są poinformowane o szczegółach Twojego zycia intymnego?
Informujesz je,że dziś jestes uległym misiem a pojutrze masz ochotę na kajdanki i pejczyk?
No proszę Cię.....
I nie wiem jak Twoje dzieci, ale moje zapytane w przedszkolu " gdzie jest twoja mamusia?" odpowiadały- " w pracy"
-
forumowicz
przepraszam, ale to stwierdzenie oznacza,że nie masz pojęcia o temacieWiKaPi pisze: zależy od dnia dnia że raz jeden jest mamusią a drugiego dnia drugi bo tak sobie ustalili ??
W sumie nie namawiam do tego
Namawiam jedynie do zastanowienia się, czy lepiej jest dziecku wychowywanemu w szczęśliwym związku 2k lub 2m, czy w domu dziecka.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
-
forumowicz
Najlepiej aby dzieci były wychowywane w szczesliwych i pełnych rodzinach. Ale zycie jest życiem i nie ma tylko biało-czarnych kolorów.
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 21:54
- Staż sanatoryjny: 2
No proszę Cię , zmień serial bo chyba True Blood za duży ma na Ciebie wpływ.....co ma misio i kajdanki do tego że dziecko nie będzie mieć matki ??AgaC pisze:![]()
a Twoje dzieci są poinformowane o szczegółach Twojego zycia intymnego?
Informujesz je,że dziś jestes uległym misiem a pojutrze masz ochotę na kajdanki i pejczyk?
No proszę Cię.....
I nie wiem jak Twoje dzieci, ale moje zapytane w przedszkolu " gdzie jest twoja mamusia?" odpowiadały- " w pracy"
To dziecko nie będzie mogło odpowiedzieć na to pytanie, i powiedzieć ze mamusia jest w pracy
niech sobie będą w tych związkach ja nie mam nic przeciwko , ale adoptowanie i wychowywanie dzieci stanowczo NIE