Wybory na królestwo!
-
forumowicz
Re: Wybory na królestwo!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 29 razy
MAX pisze:hej czarownice,kiedy spotkanie w Kielcach na dworcu?
A dworca sie nie czepiać bo widziałam ostatnio, ze uszczelniają już drzwi wejściowe i nie będzie już zimą tak wiało
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Ja juz dawno wiedziałam Norbnorb pisze:A niech tam ,wtrącę swoje trzy groszeJest tu masę różnych tematów ,ja piszę w tych które mi pasują i nie oczekuję żadnego za czy przeciw (pomijając te kciuki,bo nawet są przyjemne)Tworzy się co jakiś czas nowe tematy i bardzo dobrze,a i niektóre spadają w czeluście zapomnienia i to dobrze.Wybory na co cokolwiek niech sobie będą
jeśli ktoś chce się w to bawić.Przecież to nie jest żadnym przymusem,nie pasuje ,,,,ot nie wypowiadam się,pasuje to rzucam propozycją w jakich kategoriach i jest git.Był fajny temat ,,,Tolerancja,no to mamy szansę zdać egzamin z tego
A królem i tak jest Admin,,,,,,bo on tu rządzi
![]()
a kto rządzi to Król
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Oby za ten czas ktoś nie odkrył istnienia nowej planety
KOniec żarcików ,a plusik oczywiście całkiem poważnie
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

norb pisze:A ,,,,i przed momentem miałem przykład kto tu rządzi![]()
![]()
chciało się dać plusika a tu zonk,,,,,,PÓŹNIEJ,,,no to czekam
![]()
-
forumowicz
Przepraszam,że się wtrące w waszą rozmowe ale jak dla Mnie i nie chce nikogo tutaj dyskryminować ani wyróżniać,ale na króla to Maxa i Mixa egzekwo ponieważ dzięki nimi można zapomnieć co znaczy smutek,to że wczoraj tak pisałem nie miałem zamiaru nikogo obrażać a tym bardziej jeżeli ktoś z Was poczuł się obrażony przez moją osobę-bardzo przepraszam,a na królową proponuje również egzekwo Selene i Kruszynke. Andrzeja i Elunie proponuje na pare królewską spotkań forumowych czytając ich można zrozumieć,że zawsze się bawią doskonale i oto chodzi. Co dwie głowy to nie jedna,a Admina proponuje jako doradce dla stron zwaśnionych i tak zawsze czuwa oraz nie kiedy doradzi lub czasami operke można otrzymać,ale to wszystko w uzasadnionych przypadkach. Miłego dnia Wszystkim życze. Pozdrawiam.