Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: rybka »

Ratunkuuuuu :roll: :lol: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

hej czarownice,kiedy spotkanie w Kielcach na dworcu?
forumowicz

A niech tam ,wtrącę swoje trzy grosze ;) Jest tu masę różnych tematów ,ja piszę w tych które mi pasują i nie oczekuję żadnego za czy przeciw (pomijając te kciuki,bo nawet są przyjemne)Tworzy się co jakiś czas nowe tematy i bardzo dobrze,a i niektóre spadają w czeluście zapomnienia i to dobrze.Wybory na co cokolwiek niech sobie będą :) jeśli ktoś chce się w to bawić.Przecież to nie jest żadnym przymusem,nie pasuje ,,,,ot nie wypowiadam się,pasuje to rzucam propozycją w jakich kategoriach i jest git.Był fajny temat ,,,Tolerancja,no to mamy szansę zdać egzamin z tego :| A królem i tak jest Admin,,,,,,bo on tu rządzi :lol: :lol: a kto rządzi to Król :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

MAX pisze:hej czarownice,kiedy spotkanie w Kielcach na dworcu?
:lol: :lol: :lol: :lol: Max :kwiat: a zrobimy wybory na najbrzydszą wiedźmę łysej Góry??
A dworca sie nie czepiać bo widziałam ostatnio, ze uszczelniają już drzwi wejściowe i nie będzie już zimą tak wiało :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Tolerancyjnie to toleruję i na fajnego Króla zagłosuję :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

norb pisze:A niech tam ,wtrącę swoje trzy grosze ;) Jest tu masę różnych tematów ,ja piszę w tych które mi pasują i nie oczekuję żadnego za czy przeciw (pomijając te kciuki,bo nawet są przyjemne)Tworzy się co jakiś czas nowe tematy i bardzo dobrze,a i niektóre spadają w czeluście zapomnienia i to dobrze.Wybory na co cokolwiek niech sobie będą :) jeśli ktoś chce się w to bawić.Przecież to nie jest żadnym przymusem,nie pasuje ,,,,ot nie wypowiadam się,pasuje to rzucam propozycją w jakich kategoriach i jest git.Był fajny temat ,,,Tolerancja,no to mamy szansę zdać egzamin z tego :| A królem i tak jest Admin,,,,,,bo on tu rządzi :lol: :lol: a kto rządzi to Król :lol: :lol:
Ja juz dawno wiedziałam Norb :kwiat: , ze na ciebie można liczyć w każdej sytuacji :serce: :kwiat:
forumowicz

A ,,,,i przed momentem miałem przykład kto tu rządzi :lol: :lol: :lol: chciało się dać plusika a tu zonk,,,,,,PÓŹNIEJ,,,no to czekam :lol: :lol:
forumowicz

Norb plusik ,bo przecież nie minęło jeszcze 3 godziny :lol:
Oby za ten czas ktoś nie odkrył istnienia nowej planety
;) :lol: :lol:
KOniec żarcików ,a plusik oczywiście całkiem poważnie :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

norb pisze:A ,,,,i przed momentem miałem przykład kto tu rządzi :lol: :lol: :lol: chciało się dać plusika a tu zonk,,,,,,PÓŹNIEJ,,,no to czekam :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Ja miałam przed chwilka to samo Norb :kwiat: ....aaaaaaaaaach ......ten nasz kochany Adminek :kwiat:
forumowicz

Witam Wszystkich,
Przepraszam,że się wtrące w waszą rozmowe ale jak dla Mnie i nie chce nikogo tutaj dyskryminować ani wyróżniać,ale na króla to Maxa i Mixa egzekwo ponieważ dzięki nimi można zapomnieć co znaczy smutek,to że wczoraj tak pisałem nie miałem zamiaru nikogo obrażać a tym bardziej jeżeli ktoś z Was poczuł się obrażony przez moją osobę-bardzo przepraszam,a na królową proponuje również egzekwo Selene i Kruszynke. Andrzeja i Elunie proponuje na pare królewską spotkań forumowych czytając ich można zrozumieć,że zawsze się bawią doskonale i oto chodzi. Co dwie głowy to nie jedna,a Admina proponuje jako doradce dla stron zwaśnionych i tak zawsze czuwa oraz nie kiedy doradzi lub czasami operke można otrzymać,ale to wszystko w uzasadnionych przypadkach. Miłego dnia Wszystkim życze. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ