Krynica Zdrój, 20 wojskowy szpital wojskowy 25I-15II

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Krynica Zdrój, 20 wojskowy szpital wojskowy 25I-15II

Post autor: malgorzatas »

Ula - Ulka..witaj na forum...ja zawsze jechalam do Krynicy pociągiem..nie ma inego lepszego polaczenia.Ja też nie lubię autobusów,mimo że sa bezpośrednie.Gdyby jeszcze można bylo kupić bilet w Poznaniu z wyprzedzeniem to bym sie zdecydowala,problem w tym ze nie ma takiej mozliwosci.Jak widzisz pociag to jedyna obcja,chyba ze znajdziesz kogoś co pojedzie samochodem :?: Pociąg jedzie przez łódż Kaliską..jedzie 7 godzin..w krakowie jesteś juz o 11h...i autobus masz zaraz do Krynicy,zreszta one chodzą co godzinę..nawet jak sie spożnisz to bedzie następny...Ja proponuję jechać dzień wcześniej..pozdrawiam o ile masz pytania to napisz odpowiem :kwiat:
Roman z Olkusza
Na forum od: 23 sty 2014 22:30
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Roman z Olkusza »

Witam wszystkich. Ja jadę z Olkusza swoim samochodem. Mam 7 miejsc wolnych !!!!! (to jest taki mały busik) Chętnie kogoś przygarnę :D Pojadę przez Kraków i na Nowy Sącz. Mogę zabrać kogoś w drodze. Proszę o kontakt mailowy [email].pl
POZDRAWIAM :):):)
ula-ulka
Na forum od: 21 sty 2014 20:14
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ula-ulka »

Dzięki za info :D Chyba też pojadę tym przez Łódź Kaliską, ale w sobotę rano. Jak nie będzie spóźnień :o (pobożne życzenie ) , to w Muszynie będę po godz. 16. Szkoda tylko, że pokoje i zabiegi będą już rozdane - moja strata :( . Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu w Krynicy. Ula
ODPOWIEDZ