Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Eluunia jak najbardziej możesz grać,ale nie na nerwach
Aqula tylko moje posty miałe znaczenie wobec kobiet i je można tak samo karmić
Witaj Jajacek Pozdrawiam
Nie przeczę że odrobina dobrego alkoholu ułatwia kontakt i pozwala poluzować hamuce.Chcę jeszcze zauważyć,że nie zawsze dobry jest pośpiech przy zawieraniu znajomości i na hura,jak najprędzej wyhaczyć najbardziej interesujacego partnera/rkę.Jeżeli w trakcie turnusu pojawi się ktos bardziej interesujący to wtedy kłopot
jajacek pisze:Nie przeczę że odrobina dobrego alkoholu ułatwia kontakt i pozwala poluzować hamuce.Chcę jeszcze zauważyć,że nie zawsze dobry jest pośpiech przy zawieraniu znajomości i na hura,jak najprędzej wyhaczyć najbardziej interesujacego partnera/rkę.Jeżeli w trakcie turnusu pojawi się ktos bardziej interesujący to wtedy kłopot
Alkohol pomaga i rozluźnia, chociaż czasami hamuje Niektórzy wychodzą z założenia "nie ważne kto, ważne żeby w ogóle"