Poszukiwana BASIA O
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Poszukiwana BASIA O
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Mój numer telefonu mają tylko trzy osoby z forum a i tak nikt nie dzwoni.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Zdecydowanie tak! Zasada ograniczonego zaufania powinna być pierwszą zasadą w kontaktach internetowych. Niestety jeśli nie zna się kogoś ze świata realnego, to często można wyrobić sobie zupełnie inny obraz konkretnej osoby.Zasada ograniczonego zaufania powinna być podstawową na forum
Proszę jednak byście tu publicznie nie robili sobie sądu bo tym też można kogoś skrzywdzić i to bardzo.
Max, znam każdego z forumowiczów jedynie z kontaktów przez forum więc nie sugeruj zbyt wiele o "znajomościach z adminem". Tym nie mniej jeśli pojawią się tu jakieś konkretne nicki forumowiczów, to jasnym jest, że usunę takie wpisy. Powtarzam, to nie jest sąd. Nie skrzywdźcie się wzajemnie. Bardzo proszę o rozwagę!
Pozdrawiam
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ja z plotkami radzę sobie od zawsze.Konfrontuję natychmiast zainteresowanych i tyle.Poza tym nie słucham niczego o innych,urywam,by nie być wciągniętym w intrygi.
Jak ktoś słucha z zainteresowaniem,to jego problem.
Poza tym robią na mnie wrażenie tylko opinie bliskich.Ktoś,kto mnie nie zna i naprawdę nie wie jaka jestem niech sobie mówi co chce.
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ja też nie wiemdziunia60 pisze:Nie bardzo wiem o co tu chodzi i o kogo ale to jest też opinia (zdanie) tylko jednej strony,nie wiem co powiedziałaby druga ,w zupełności popieram zdanie Alicji.Nie interesuje mnie ocena i zdanie na mój temat osoby ,która mnie nie zna.A poza tym mam swoją wartość i postępuje zgodnie ze swoimi zasadami i nie obchodzi mnie co ktoś o mnie myśli
Spotkałyśmy się niedawno i przez całe popołudnie nie rozmawiałyśmy o forum wcale bo i po co ?