Urszula-Lądek Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: Urszula-Lądek Zdrój

Post autor: ewasz »

Dziewczynki, pięknie Wam dziękuję za miłe życzenia :kwiat: :kwiat:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

ewasz pisze:
principiante pisze:Rybko dziękuję :kwiat: za fotkę.To jedyne zdjęcie ze środka Urszuli jakie widziałam. Nie taki diabeł :twisted: straszny jak go malują.Ewasz szkoda,że Twój turnus kończy się akurat wtedy kiedy mój się zaczyna :cry: Za wszystko co dla mnie zrobiłaś należy się Tobie pyszna kawa :serce: :kwiat: ode mnie. Coraz bardziej jestem przekonana do wyjazdu :roll: :)
Moja Droga, będziesz w Lądku już o 6:00 a ja zapewne o tej porze nie wyjadę więc może będzie okazja na tę wspólną kawę :lol: :lol:
Zobaczymy, czas pokaże :)
Pozdrawiam :kwiat:
Ewasz :kwiat: jednym słowem jesteśmy umówione :D Wybierasz miejsce,bo ja niestety nie znam Lądka :) :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ok, postaram się by mój wyjazd umożliwił nam wspólne wypicie kawki :D
Jeszcze jest troszkę czasu ale bliżej 12.07. umówimy się już konkretnie :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Już się :lol: :lol: :lol: jak dziecko na widok lizaka kiedy pomyślę o naszym spotkaniu :kwiat: :kwiat: .Jestem bardzo :D z tego powodu. Oczywiście,że bliżej 12 jakoś dopracujemy szczegóły ;)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witam dziewczyny życzę wam słoneczka w czasie pobytu a jak zechcecie zregenerować siły przed fajfami jak i wieczorkami tanecznymi to nic tylko się wybrać do Arboretum z koleżanką lub kolegą [link] . Ja byłem w Lądku 1 raz w 2000 roku potem jeszcze parę razy prywatnie na majówki jest tam gdzie potańczyć super było w Piekiełku pod Zdrojową . Często w zdrojowej były pustki a w piekiełku jakby nie kobiety nie było by gdzie palca włożyć :lol: ( przepraszam za stwierdzenie ) Życzę super towarzystwa do pójścia na kawę , spacer tańce , oraz zabiegów ZIGI :kwiat:
Ostatnio zmieniony 02 lip 2014 23:59 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:Witam dziewczyny życzę wam słoneczka w czasie pobytu a jak zechcecie zregenerować siły przed fajfami jak i wieczorkami tanecznymi to nic tylko się wybrać do Arboretum z koleżanką lub kolegą ( http://www.youtube.com/watch?v=7SFxKYcGKzk ) . Ja byłem w Lądku 1 raz w 2000 roku potem jeszcze parę razy prywatnie na majówki jest tam gdzie potańczyć super było w Piekiełku pod Zdrojową . Często w zdrojowej były pustki a w piekiełku jakby nie kobiety nie było by gdzie palca włożyć :lol: ( przepraszam za stwierdzenie ) Życzę super towarzystwa do pójścia na kawę , spacer tańce , oraz zabiegów ZIGI :kwiat:
Dzięki "ZIGI" do Arboretum właśnie dzisiaj się wybieramy :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Ewasz i jak się udała wycieczka do arboretum ???? miłego nowego tygodnia pozdrów odemnie piekiełko :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wczoraj późnym wieczorem dotarliśmy do domu :) zmęczeni ale szczęśliwi :D Teraz trzeba rozpakować walizkę :roll: i zaczynać pakować walizkę :lol: :lol: :lol: Lądku nadchodzę :lol: 8-) :lol: Ewasz :kwiat: :kwiat: :kwiat: czekaj na mnie(jeżeli możesz :roll: ) muszę mieć informacje ;) z pierwszej ręki :lol: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:Ewasz i jak się udała wycieczka do arboretum ???? miłego nowego tygodnia pozdrów odemnie piekiełko :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Witaj :kwiat:
Niestety plany uległy zmianie i do Arboretum wybierzemy się później :roll:
Dzisiaj bez przerwy pada raz mniej raz więcej i nie zapowiada się żeby przestało :shock:
"Piekiełko" oczywiście pozdrowię, wczoraj była zajefajna zabawa :lol: :lol:
Dzisiaj może skoczymy do "Sielanki" zobaczyć bo tam nie byliśmy :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

principiante pisze:Wczoraj późnym wieczorem dotarliśmy do domu :) zmęczeni ale szczęśliwi :D Teraz trzeba rozpakować walizkę :roll: i zaczynać pakować walizkę :lol: :lol: :lol: Lądku nadchodzę :lol: 8-) :lol: Ewasz :kwiat: :kwiat: :kwiat: czekaj na mnie(jeżeli możesz :roll: ) muszę mieć informacje ;) z pierwszej ręki :lol: :kwiat: :kwiat:
Zrobię wszystko co w mojej mocy by się z Tobą spotkać :D
Przepakowuj się i w drogę :lol:
ODPOWIEDZ