Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
agalew pisze:
Kliknij po prawej stronie w ikonkę pw, napisz, a potem kliknij wyślij
Tak właśnie robię Ale moje wiadomości zapisują się w folderze "do wysłania" a nie w "wysłanych" a tam już nie ma "wyślij"... dziwne. NO nic, poczekam, bo ja sie zarejestrowalam tutaj dopiero dziś rano (wtedy nie moglam w ogóle wiadomoci wysyłać), wiec moze serwery muszą mnie "przetrawić"
agalew pisze:
Kliknij po prawej stronie w ikonkę pw, napisz, a potem kliknij wyślij
Tak właśnie robię Ale moje wiadomości zapisują się w folderze "do wysłania" a nie w "wysłanych" a tam już nie ma "wyślij"... dziwne. NO nic, poczekam, bo ja sie zarejestrowalam tutaj dopiero dziś rano (wtedy nie moglam w ogóle wiadomoci wysyłać), wiec moze serwery muszą mnie "przetrawić"
lonka, skoro Ci się pokazują do wysłania to wszystko jest ok. Dopiero jak dana osoba, do której wysłałaś wiadomość, przeczyta ją, wtedy wyświetli Ci się wysłane Spoko, widać jeszcze Twoje wiadomości nie są przeczytane przez odbiorców
Z ZUSU nie daja jedynek wiem cos o tym dostaniecie dwojki lub trojki ale dobiora Was wiekowo napewno.Bedzie dobrze wspomnicie moje slowa,Zycze milego wypoczynku i pogody bo ja tez tam bede ale w troche starszej grupie wiekowej.Do zobaczenia