Odpowiednia kobieta i do życia facet nie potrzebje tylko schabowego kotleta
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona wredna szkarada

Polot nie ma nic wspólnego z pogonią za byle czym... Wokół dennego narybku nie brakuje...losmiel pisze:Co do polotu to nie lece na byle co![]()
Odpowiednia kobieta i do życia facet nie potrzebje tylko schabowego kotleta![]()
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona szkarada

A kto tu krzyczy i hałasuje?losmiel pisze:Od krzykliwych,robiących duzo hałasu kobiet faceci uciekaja
Polot nie ma nic wspólnego z rybkami które są jak kotlet schabowy w dodatku niezdrowe jak cholesterol.Justi pisze:Polot nie ma nic wspólnego z pogonią za byle czym... Wokół dennego narybku nie brakuje...losmiel pisze:Co do polotu to nie lece na byle co![]()
Odpowiednia kobieta i do życia facet nie potrzebje tylko schabowego kotleta![]()
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona szkarada
Schabowe kotlety... ? Co za porównanieSą niezdrowe przede wszystkim a w Twoim wieku cholesterol trzeba kontrolować...
Będę polemizować co do posiadania przez KAŻDEGO faceta nuty romantyzmu... Niektórzy nawet nie wiedzą co to jest... I tyle w temacie.

I vice versa Słoneczko ,ja Tobie jestem wdzięczna ,że "trzymałaś mnie za łapkę" jak mnie było ciężko .Na początku wirtualnie a później w realu ,bardzo mi to pomogło .Człowiek to istota stadna ,bardzo potrzebuje poparcia i akceptacji otoczeniaSloneczko pisze:A ja ....no nie powiem.... byłam chyba jednak uzależniona od forum. Miałam sporo problemów i forum mi bardzo pomogło. Pozwoliło mi na normalne funkcjonowanie w życiu rzeczywistym ....tak chodzi mi o to, ze dzięki temu uzależnieniu znów zaczęłam być normalną kobietą. Normalną??? Taka zwykłą dziewczyną, która pozbyła się większych problemów i zaczęła myśleć troszkę inaczej. Zaczęła funkcjonować zdrowo i myśleć pozytywnie. Kruszynkoi Medi
bardzo wam dziękuję za to, że zrozumiałam dzięki wam, że jednak jestem normalna. A teraz może mniej piszę ale i tak jestem uzależniona
![]()

Dzięki Medimedi pisze:I vice versa Słoneczko ,ja Tobie jestem wdzięczna ,że "trzymałaś mnie za łapkę" jak mnie było ciężko .Na początku wirtualnie a później w realu ,bardzo mi to pomogło .Człowiek to istota stadna ,bardzo potrzebuje poparcia i akceptacji otoczeniaSloneczko pisze:A ja ....no nie powiem.... byłam chyba jednak uzależniona od forum. Miałam sporo problemów i forum mi bardzo pomogło. Pozwoliło mi na normalne funkcjonowanie w życiu rzeczywistym ....tak chodzi mi o to, ze dzięki temu uzależnieniu znów zaczęłam być normalną kobietą. Normalną??? Taka zwykłą dziewczyną, która pozbyła się większych problemów i zaczęła myśleć troszkę inaczej. Zaczęła funkcjonować zdrowo i myśleć pozytywnie. Kruszynkoi Medi
bardzo wam dziękuję za to, że zrozumiałam dzięki wam, że jednak jestem normalna. A teraz może mniej piszę ale i tak jestem uzależniona
![]()
Dzięki Tobie nie czułam się osamotniona ze swoimi problemami ,które w rozmowach z Tobą jakby malały i były mniej przygnębiające .
![]()
![]()