Uzaleznienie od FORUM NS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Uzaleznienie od FORUM NS

Post autor: forumowicz »

Co do polotu to nie lece na byle co 8-)
Odpowiednia kobieta i do życia facet nie potrzebje tylko schabowego kotleta :lol:
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona wredna szkarada :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 25 cze 2014 22:02 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

losmiel pisze:Co do polotu to nie lece na byle co 8-)
Odpowiednia kobieta i do życia facet nie potrzebje tylko schabowego kotleta :lol:
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona szkarada :mrgreen:
Polot nie ma nic wspólnego z pogonią za byle czym... Wokół dennego narybku nie brakuje...
Schabowe kotlety... ? Co za porównanie :D Są niezdrowe przede wszystkim a w Twoim wieku cholesterol trzeba kontrolować...
Będę polemizować co do posiadania przez KAŻDEGO faceta nuty romantyzmu... Niektórzy nawet nie wiedzą co to jest... I tyle w temacie.
forumowicz

Łosmielku sam jestes uzależniony od Ns :lol: bo gdyby tak nie było, to nie byłbys tutaj teraz no nie? :lol: :lol:
Własnie widzę Ciebie jak targasz kompa na plecach do ogródka ...nocą :lol:
forumowicz

Jak i niektóre kobiety :mrgreen:
forumowicz

Od krzykliwych,robiących duzo hałasu kobiet faceci uciekaja :?
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

losmiel pisze:Od krzykliwych,robiących duzo hałasu kobiet faceci uciekaja :?
A kto tu krzyczy i hałasuje? ;) Twoja sąsiadka? :lol: Obowiązuje już cisza nocna, toć :D My jesteśmy kulturalne i dobrze wychowane, z taktem i ...dystansem do... :roll:
forumowicz

Justi pisze:
losmiel pisze:Co do polotu to nie lece na byle co 8-)
Romantyzm? Kazdy facet posiada-wyjatek ona szkarada :mrgreen:
Polot nie ma nic wspólnego z pogonią za byle czym... Wokół dennego narybku nie brakuje...
Schabowe kotlety... ? Co za porównanie :D Są niezdrowe przede wszystkim a w Twoim wieku cholesterol trzeba kontrolować...
Będę polemizować co do posiadania przez KAŻDEGO faceta nuty romantyzmu... Niektórzy nawet nie wiedzą co to jest... I tyle w temacie.
Polot nie ma nic wspólnego z rybkami które są jak kotlet schabowy w dodatku niezdrowe jak cholesterol.
Męska nuta romantyzmu nie może polemizować i porównywać z Wami,co nie widzą co mają w tyle i tyle w temacie 8-)

Rozumiem,ze teraz jaśniej 8-)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Nie kłóćcie się ,wszyscy jesteśmy uzależnieni :o A co do romantyzmu ,faceci są różni ,jedni są inni nie .Każda potwora znajdzie swego amatora ,trzeba szukać takiego który sprosta naszym wymaganiom i nie zadowalać się byle czym ,ot co ;) :D :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Sloneczko pisze:A ja ....no nie powiem.... byłam chyba jednak uzależniona od forum. Miałam sporo problemów i forum mi bardzo pomogło. Pozwoliło mi na normalne funkcjonowanie w życiu rzeczywistym ....tak chodzi mi o to, ze dzięki temu uzależnieniu znów zaczęłam być normalną kobietą. Normalną??? Taka zwykłą dziewczyną, która pozbyła się większych problemów i zaczęła myśleć troszkę inaczej. Zaczęła funkcjonować zdrowo i myśleć pozytywnie. Kruszynko :kwiat: i Medi :kwiat: bardzo wam dziękuję za to, że zrozumiałam dzięki wam, że jednak jestem normalna. A teraz może mniej piszę ale i tak jestem uzależniona ;) :D
I vice versa Słoneczko ,ja Tobie jestem wdzięczna ,że "trzymałaś mnie za łapkę" jak mnie było ciężko .Na początku wirtualnie a później w realu ,bardzo mi to pomogło .Człowiek to istota stadna ,bardzo potrzebuje poparcia i akceptacji otoczenia :oops: Dzięki Tobie nie czułam się osamotniona ze swoimi problemami ,które w rozmowach z Tobą jakby malały i były mniej przygnębiające . :serce: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

medi pisze:
Sloneczko pisze:A ja ....no nie powiem.... byłam chyba jednak uzależniona od forum. Miałam sporo problemów i forum mi bardzo pomogło. Pozwoliło mi na normalne funkcjonowanie w życiu rzeczywistym ....tak chodzi mi o to, ze dzięki temu uzależnieniu znów zaczęłam być normalną kobietą. Normalną??? Taka zwykłą dziewczyną, która pozbyła się większych problemów i zaczęła myśleć troszkę inaczej. Zaczęła funkcjonować zdrowo i myśleć pozytywnie. Kruszynko :kwiat: i Medi :kwiat: bardzo wam dziękuję za to, że zrozumiałam dzięki wam, że jednak jestem normalna. A teraz może mniej piszę ale i tak jestem uzależniona ;) :D
I vice versa Słoneczko ,ja Tobie jestem wdzięczna ,że "trzymałaś mnie za łapkę" jak mnie było ciężko .Na początku wirtualnie a później w realu ,bardzo mi to pomogło .Człowiek to istota stadna ,bardzo potrzebuje poparcia i akceptacji otoczenia :oops: Dzięki Tobie nie czułam się osamotniona ze swoimi problemami ,które w rozmowach z Tobą jakby malały i były mniej przygnębiające . :serce: :kwiat: :kwiat:
Dzięki Medi :serce: :kwiat: za miłe memu sercu słowa ;) Wiesz, ze cię uwielbiam ;) :D
P.S........szkoda jednak, ze nie jesteś facetem :lol: :lol: :twisted:
ODPOWIEDZ