Iwonicz Zdrój Wisła

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 lip 2014 20:28
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój Wisła

Post autor: dorotka79 »

Najwazniejsze to zgrac fajną paczke, aby moc razem sie pobawic,pospacerowac.Pozdrawiam
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2014 12:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JolaNa6 »

Dorotko, to fajnie że pojedziesz w towarzystwie i nie autobusem bo trzeba wtedy ograniczyć bagaż :), mnie też do Rymanowa odwoził mąż.
Ja pojadę swoim autem. Wprawdzie napisałam wczoraj do Grego, bo jedzie autem z mojej okolicy, ale się nie odezwał, więc biorę swoje. Natomiast fajnie, że znalazłam to forum i Ciebie :P bo tak jak piszesz warto się zebrać razem w paczkę, żeby nie być na początku samotnym. Może się wymienimy przed wyjazdem numerami tel? co o tym myślisz? pozdrawiam
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Jolu podaj mi swojego emaila to Ci napiszę mój numer telefonu,mój [email]. Mnie tez jest bardzo miło ze mogłysmy się spotkac na forum :)
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 22:02 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
JolaNa6
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 paź 2014 12:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JolaNa6 »

Hej, napisałam Ci e-maila, mam nadzieję że dotrze
pozdrawiam
dorotka79
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj.Ty masz na imię Sabina?myślałam ze Jola,bo dostałam e-maila od Sabiny.
ODPOWIEDZ