Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A tak z innej beczki to mieszkam 28 km od Olecka. Olecko to fajne miasteczko położone nad jeziorem. Hotel Olecko położony jest blisko jeziora. Choć zima za oknem to miejscówka fajna. Tak więc będzie superancko. Te 28 km bliżej to moje miasto rodzinne Ełk też piękna okolica i też nad jeziorem tylko większe miasto. Tak więc jak ktoś samochodem to może sobie pozwiedzać w sobotę i niedzielę. Choć zima to i tak ładnie.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2017 21:48 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie badam, trzeci raz już jadę tak więc wiem jak jest i będzie git, zawsze jest git , no chyba że ktoś się nastawia na 5 gwiazdek hehe. Wszędzie jest podobnie, najważniejsze to dobre nastawienie.
jakby Ci to powiedzieć - wypowiadasz się baaardzo nieostrożnie....
czyżby baza zabiegowa nie miała dla Ciebie znaczenia
bo co do bazy nie możesz mieć pewności, że będzie w porządku, prawda??
Jak będzie tak będzie, a co jak mi nie będzie się podobać to ZUS mi zmieni? Wszędzie jest mniej więcej podobnie. Jakie będą warunki takie będą i trzeba się rehabilitować a narzekanie nic nie da. Jestem pozytywnie nastawiony. Jestem na zasiłku rehabilitacyjnym i ZUS mnie wysłał do Olecka i jadę.
no nic Ci nie da .
Ale powinieneś napisać że rehabilitacja jest najważniejsza a fajna lokalizacja hotelu i to że będzie superancko to rzecz drugorzędna...
oj, widzę że nie czytasz forum, nie czytasz...
no i bardzo dobrze. Nie musisz. Przynajmniej zachowujesz dobre samopoczucie!
no na pewno Ci jest potrzebna, skoro ZUS uznał zasadność, to na pewno tak jest.
W końcu to nie NFZ gdzie składasz wniosek na skoliozę i platfusa fruniesz do wód, tu musisz przejść przez weryfikację.
Mi nie musisz się tłumaczyć, ja jestem niegroźna.
a poza tym - czy ja na prewencji nie byłam...
Ostatnio zmieniony 15 sty 2017 22:22 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.