Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Jaga, nam tez wychodzi lato 2021. Poczekamy razem. Rozważamy też ewentualne zwroty ale te najwcześniej październik 2020. O ile organizacyjnie jakoś to wyjdzie. Na razie tylko wypatrywanie odległego końca kolejki. W moim NFZ od tygodnia 2 skierowania zeszły, a od miesiąca 620, czyli bardzo mało. Ale wiem, że to nic nie znaczy.
Pozdrawiam
Bogutka
Cześć Bogutko, no to czekamy! Ten 2021 jest tak odległy, że wydaje mi się prawie nierealny. Myślę o tym, żeby wyjechać na jakieś 10 dni prywatnie, we wrześniu ale ceny nad morzem są bardzo wysokie i rozeznanie mam kiepskie, co do przyzwoitych cenowo sanatoriów nadmorskich. Szukam tu jakichś wskazówek i opinii. Może coś znajdę a na razie pozostaje czekanie. Pozdrawiam
Witaj Alutka, to znaczy, że u Was czeka się jeszcze dłużej niż w mazowieckim! U nas 28 miesięcy (planowo)a jak będzie to się okaże. Pozdrawiam serdecznie.