Miłe słowa o ludziach z naszego forum
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 106 razy
Re: Miłe słowa o ludziach z naszego forum
Chociaż po tym co kupowałyśmy w Czechach to mogłyśmy różnych cudów doświadczyć
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 70 razy
Zaczynam Domniemywać że imć Moderator chyba trzyma SZTAMĘ z Panem z Dąbrowy G.Felice pisze: 31 gru 2019 08:22 Jacky nie wiem dlaczego z uporem maniaka uśmiercasz Alka. Chłopak ma się dobrze,żyje i nawet zagląda na NS.
Ewaszku cieszę się,że życie postawiło na mojej drodze tyle fajnych osób właśnie stąd. Nie wszyscy poznani zostali na dłużej, ale tak czy inaczej poznanie ich coś wniosło. Dla jednych jestem przyjaciółką, dla innych fajną znajomą, a jeszcze dla innych larwą.
Fajne jest że potrafimy uszanować naszą inność i dlatego znajomości trwają podtrzymywane spotkaniami z niektórymi już 7/8 lat.Kocham Was ludziska![]()
Pragnę Potwierdzić za Felice .
ALEK z Wrocławia Żyje miałem przyjemność Spotkać się wypić Herbatę i porozmawiać .
Widocznie Pan z Dąbrowy miał przyjemność po Mnie ,ale znowu Pojawia Się Koleżanka Felice ,która chyba że to Było .........
Alku Daj Info na Portalu .
Najlepszego w 2020 roku
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 29 razy
Rybeńko
Może zabiorę się z wami w 2020
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 106 razy
Alek ma konto tylko pod innym nickiem jest.maria123 pisze: 01 sty 2020 11:47 Ja również bardzo mile wspominam Alka na forum, szkoda że nie ma już kontaRownież Danusia57, ale ostatnio rzadko zagląda tutaj. W ogóle to wszyscy jesteście wspaniali
Szczęśliwego Nowego Roku 2020, a przede wszystkim zdrowia.
![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 70 razy
Nieraz fajnie jest kogoś uśmiercić .
Pamiętam ponad 30 lat temu w Firmie w której pracowałem był Taki Pan ... Związkowiec - Człowiek ,który wszystko wiedział .
Fakt do 8,30 miał Prasówkę czytał WSZYSTKIE tytuły prasowe ukazujące się w latach 80-tych.
Jako Związkowiec też bywał .
Pojawia się na naradzie w swym macierzystym Zakładzie i na Opertce-Naradzie Mówi jaka to tragedia sie wydarzyła w dniu poprzednim w Katowicach .
... otóż wpadł pod tramwaj Nasz Operator Młody chłopak Ojciec Dwóch Chłopaków .
Wiadomo jako Operatorzy -Kierowcy nie wszyscy się znali w firmie w której było ponad 1000 jednostek sprzętowych i ponad 800 samochodów.
Podjetoto oddolna inicjatywę Każdy Operator odpala równowartośc 100 l Ropy na Rodzinę .
Sam Nawet dałem na składkę .
Około 13,00 jako ,że był koniec miesiąca pojawiłem się u Pan rozliczających i natrafiłem na Dyr . ds Sprzętu Ciężkiego
Stary KOMUNISTA gdy mnie zobaczył stanął uklęknął i zaczął po łacinie Odmawiać Pater Noster......
Podszedł do Mnie i Powiedział Daruś ty qxx ŻYJESZ .
Dopiero na drugi dzień Gdy się wyjaśniło ,że to...
Nie zapomnę sobie obok Naszej Bazy były Magazyny PHS -
Ludzie chyba przez chyba 3-4 dni Pili ogrom Alkoholu
Bo stał się CUD
Fakt Związkowca pogoniono a Ja mam się dobrze.
Pamiętam że w przypadku Innego Odejścia Pan Administrator po potwierdzeniu Faktu Śmierci potwierdził Fakt.
Co do Naszego Kolegi Alka odblokowałem sobie Wpis i Wprost się Pośmiałem jak mozna pisać takie zwroty
Alek przed swym odejściem pożegnał się ze Mna
A po 1/2 roku Spotkał się z Forumowiczami a Obecnie pracuje dla ,,,,
Wiem że Fajnie jest Kogoś Uśmiercić ale Powinno się mieć Dowody Czyjegoś odejścia .
Faktem JEST ,że wiele Osób nie udziela się na Forum ale czy Nalezy ich Uśmiercać ????
Osoby te zlikwidowały Konta , lub nie wchodzą na Portal bo ... lub jak inne nie moga odzyskać swego loginu czy hasła