Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Oj cieniutko,,,,,,,dwóch pretendentów :roll: No,śmiało :!: :!: ;) Rozumiem :) ,,,,mnie też onieśmieliła przemowa Maxa :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

To dla kandydujących i wyborców.
Załączniki

[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

forumowicz

Koleżanki i Koledzy/Panie i Panowie,
Realizacja nakreślonych zadań programowych zmusza nas do przeanalizowania postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizację w wyborze Króla Forum,
Nie zapominajmy jednak,że aktualna struktura organizacji "nasze-sanatorium" zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu nowych propozycji na wybór odpowiedniego kandydata na Króla Forum. Praktyka dnia codziennego dowodzi, że stałe zabezpieczanie informacyjno-propagandowe naszej działalności umożliwia w większym stopniu tworzenie
systemu szkolenia kadry odpowiadającemu potrzebom forum i wyborze najlepszego z najlepszych,który będzie razem z Królową Forum zasiadał w radzie forum i swym berłem co łaskawie uświecał to nowe pomysły,oraz gdy trzeba będzie pomagał na tyle ile go będzie Samemu sprostać wyzwaniom coróż to innym niż podoła. Ze swej strony pragne napisać-powiedzieć,że nikt nie zostanie ominięty,ani nie zostanie sam kiedy będzie potrzebował zwrócić się o pomoc,nie mogę obiecać gruszek na wierzbie,ani zniesienie prohibicji ale wolność słowa mogę obiecać każdemu z Was kto będzie chciał je wyrazić,a nie sięgnie go ręka kata za to co wypowie się (napisze) lecz złe czyny nie będą karane stosowną karą tylko w miejscu publicznym ów osoba będzie łaskotana,aż do bólu gęsim piórem po stopach. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej udowadniać,ponieważ
konsultacja z szerokim aktywem społecznościowym "nasze-sanatorium" przedstawia interesująca próbę sprawdzenia modelu rozwoju w wyborze jedynego i nieobliczalnego króla.
Cóż mogę powiedzieć o sobie. Jestem a nie byłem człekiem wykształconym tylko studia skończył i teraz tylko na rencie siedze skromnej,a że nie licze dużo latek to wciąż czuje się jak małolatek,mieszkam niedaleko miasta w którym Odra przepływa i do morza tak chętnie wpływa. Gdybym został władcą chce pokoju i miłości,zjednoczenia nas wszystkich i spotkania w każdym miejscu i czasie wygodnym dla Was tak aby każde nasze spotkanie czy to tu,czy na realnym spotkaniu byśmy się bawili,śmiali i cieszyli się każdy z każdym i by nikt nie był dla nikogo wrogiem,ino zwykłym człowiekiem gdzie miłość zwycięża jak dobro nad złem. Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich i każdemu mówie: Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam
Alek
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Trony, korony, berła a czymś jeździć muszą :lol:
KARETA~1.JPG
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Czy ja jestem jedyną tutaj kobietą?????? no trudno się mówi. Zaczynamy........nasz teatrzyk :D

Po wygraniu wyborów , razem z królem oczywiście :D będziemy świętować i oblewać ten sukces przez kilka dni z rzędu :lol: :lol: :lol: :lol: .
My jako forum …. tak duże forum mamy bardzo poważne osiągnięcia, jeśli chodzi o budowanie i rozwój naszych znajomości w realu. To widać po liczbie postów jak i spotkań realizowanych przez niektóre osoby. Chciałabym aby kolejne spotkanie, w którym ja będę uczestniczyła, przyniosło lepszą identyfikację problemów jakie nas spotykają w tak szerokim gronie , jak także szansę na nasz lepszy rozwój i lepsze zjednoczenie się.
Proszę państwa, zastanawiam się , co można by zrobić, żeby odpowiedzieć na nowe wyzwania i jak im pomóc aby ujrzały światło dzienne a były zgodne z Regulaminem Forum. Wyzwania te ciągle się pojawiają na forum , np. takie akcje jak Darka, czy Tessarou, dobrze zorganizowane spotkania w celu nie tylko spędzenia mile czasu przy stoliku ale także poznania sąsiedniego regionu Polski, jej zakamarków, itp.
My powinniśmy szukać takich pomysłów tutaj na forum, by poziom naszej wzajemnej akceptacji i budowania zaufania ciągle się podnosił a nie spadał. Dobrze wszyscy wiemy jak jest.
Nie chcę się rozwodzić. Nie wiem co mam pisać. Na pewno nie byłam w młodości tak aktywna jak Max, którego po poznaniu w Krynicy bardzo poważam.
Jestem w pełni otwarta także na inne propozycje oraz na dobre pomysły. To wszystko podyktowane jest moją szczerą troską o naszą aktywność na forum oraz jego duszą, tożsamością …..po prostu jego przetrwaniem. No i o prace naszego Admina również :D
Nie chciałabym kiedyś rano w goglach wpisać www.forum.nasze-sanatorium.pl i zobaczyć wielki napis bijący po oczach ERROR.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Dobrze Słoneczko dostałaś plusika ,ale ...czytać wszystkiego mi się nie chciało ;) :lol: :lol: :lol: Plusik poszedł za cytuję : ciągle się podnosił a nie spadał.... (choć chyba powinno być opadał a nie spadał ,no bo skąd niby miał spaść i jak :twisted: )
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013 18:03 przez medi, łącznie zmieniany 2 razy.
forumowicz

brawo SŁoneczko! czas się jednoczyć kochać!
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Kandydaci i kandydatki na koronowane głowy może jakieś obietnice przedwyborcze ;) :lol: :lol: :lol: np.noc z królem (królową), skrzynka piwa ,bilety na mecz czy co tam jeszcze kto wymyśli ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

medi pisze:Kandydaci i kandydatki na koronowane głowy może jakieś obietnice przedwyborcze ;) :lol: :lol: :lol: np.noc z królem (królową), skrzynka piwa ,bilety na mecz czy co tam jeszcze kto wymyśli ;) :lol: :lol: :lol:
dobre, dobre Medi :kwiat: to wyjdzie w tłoku :lol: :lol:
forumowicz

Słoneczko co wejdzie w tłoku? :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ