kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: forumowicz »

Witaj ziomianko! :kwiat: :kwiat: Ja również zaczynałam od numerku 35tys. Miałam napisane że okres oczekiwania to 15 mies. Dziś mam numerek 1370. Jak to brzmi! 1370! I 13 miesiąc. A więc ja już niedługo. Życzę powodzenia i wytrwałości w czekaniu i przeglądaniu numerków. Oby jak najszybciej spadały. Pozdrawiam :D[/quote]

Witaj. To jedziemy na jednym wózku! Ja też mam ok. 1200. A może trafimy razem?
forumowicz

Wszystko możliwe. Wcale bym się nie zdziwiła. Jesteśmy z jednego przecież regionu. Wspierajmy się. Może uda się nam wyjazd razem? Skąd jesteś? Ja z Poznania. Pozdrawiam
forumowicz

irys 50
Masz wiadomość na PW :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Emi wniosek wpłynął do NFZ 22.01.2014r a wczoraj otrzymałam pismo z nadanym numerem i terminem 17 miesięcy :( . Ale co tam , w tak miłym towarzystwie mogę sobie poczekać !!
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

ależ Wy macie dobrze,tak szybko odpowiedź i krótkie terminy a ja bidula czekam od sierpnia i nie mam nawet numeru a czas oczekiwania na przydział 24 miesiące. :(
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Emi wniosek wpłynął do NFZ 22.01.2014r a wczoraj otrzymałam pismo z nadanym numerem i terminem 17 miesięcy :( . Ale co tam , w tak miłym towarzystwie mogę sobie poczekać !!

Ibizka co tam 17 m-cy miej świadomość że pojedziesz latem :D !
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Atina pewnie,że fajnie latem !! Chociaż byłam przełom pazdziernika i listopada i pogoda była cuuuuuuuuudna !! Ten rok naprawdę był łaskawy. Koleżanka była latem i ciągle jeszcze wspomina wstrętne wiatry urywające głowę. Już dzisiaj rozpoczęłam inaugurację obserwacji numerków. Ależ to przyjemność!! Niskie numerki nie zapomnijcie się pochwalić gdzie jedziecie! :D
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Ibizko, widzę, że składałam wniosek 10 dni po Tobie, a więc lada chwila dostanę przydział ( a właściwie 2 przydziały bo jeżdżę razem z mężem).

Miłego oczekiwania!! :kwiat:
renia54
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2014 15:24
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: renia54 »

Witaj ibizka :kwiat: i gratuluje przyznania numerku ja składałam 30 stycznia więc mam nadzieje że niedługo dostane numerek ;) i będę mogła też odliczać :)
forumowicz

ibizka wielkopolska pisze:Atina pewnie,że fajnie latem !! Chociaż byłam przełom pazdziernika i listopada i pogoda była cuuuuuuuuudna !! Ten rok naprawdę był łaskawy. Koleżanka była latem i ciągle jeszcze wspomina wstrętne wiatry urywające głowę. Już dzisiaj rozpoczęłam inaugurację obserwacji numerków. Ależ to przyjemność!! Niskie numerki nie zapomnijcie się pochwalić gdzie jedziecie! :D
Nie zapopomnimy napewno. A spadają oj spadają te numerki. Aż się boję bo to mój pierwszy wyjazd. Pozdrawiam wszystkich! :kwiat:
Zablokowany