Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze:FB...do dziś nie przekonałam się o jego atrakcyjności...
Jest takie powiedzenie "jak Ciebie nie ma na FC to nie żyjesz"....
Wystarczy mi NS i tak zajmuje dużo czasu,resztę "wolnego" poświęcam czytaniu.
Pozdrawiam i żyjcie na tej emeryturze pełnią życia
Ja się o funkcjonalności FB przekonywałem kilka lat...
Z NK wyprowadziłem się kilka miesięcy temu.
N-S obdarzyłem swego czasu sporą dozą sympatii - szczególnie przygotowując się do wyjazdu do Lądka a potem relacjonując pobyt - znaczy się solenną kurację i tworząc pakiet informacyjny o kurorcie ...
A od kilku dni cieszę się spóźnioną ( przez króla Europy ) emeryturą ...
Na razie mogę się dobrze wyspać z rana ...
Potem sporo czynności porządkowych w domu i dookoła...
A potem wygrzewanie starych kości w ciepełku bałkańskim...
... 3DE
Dzisiaj zapadła decyzja - Sejm RP przyjął ustawę obniżającą wiek emerytalny.
Na realizację przyjdzie jeszcze trochę poczekać ale wiadomo, ile jeszcze po drodze trzeba przygotować przepisów wykonawczych.
Mnie też trochę czasu zajęła konsumpcja odłożonej w czasie emerytury ale naprawdę powiadam Wam, nie wyobrażam sobie pracy od chwili zwolnienia mnie z tego obowiązku.
Wreszcie mogłem zrealizować wiele z swoich zamierzeń, tylko tego utraconego czasu życia ( 10 miesięcy ) - żal...
Osobiście obniżenie wieku emerytalnego już mi nic nie da ale tym, którzy skorzystają - będzie radośniej.
...
Wesołe jest życie staruszka, że hej ...
... to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
danusia57 pisze:Bardzo się cieszę z obniżenia wieku emerytalnego .W przyszłym roku od października będę emerytką Nareszcie będę miała czas na spełnienie moich marzeń
Gdyby nie ta ustawa to musiałabyś jeszcze około półtora roku dłużej harować ...
jacky6 pisze:
Osobiście obniżenie wieku emerytalnego już mi nic nie da ale tym, którzy skorzystają - będzie radośniej.
...
Wesołe jest życie staruszka, że hej ...
... to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Każdy ma szansę wypracować sobie swój zasób emerytalny i w takim samym stopniu uzbierać zasobność na stare lata.
Jeśli jednak uzna, że ma już wystarczającą ilość w zasobniku to dlaczego ma ( za karę ? ) pracować dłużej ?