Bylismy w marcu w Kudowie Zdroju .... było cudnie bo i pogoda nam dopisała i nie było turystów zbyt wielu na szlakach. I dzień juz wystarczająco długi. .... No ale pamiętami śnieg tez może się trafić w marcu.iwon28 pisze:Hej, u mnie dziś spadło 550numerków. Jak tak dalej pójdzie to zamiast w maju pojadę w marcu. Nie bardzo mi się uśmiecha jechać w tym terminie. Nastawiałam się bardziej na maj, no ale cóż poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam oczekujących
Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Iza03
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Z moich wyjazdów sanatoryjnych wynika że zawsze dostawałam skierowanie zgodnie z ustalonym przez NFZ terminem, czyli jak miało być po 18 miesiącach to tak wyjeżdżałam. Teraz mam czekać ok 10 m-cy to szykuję się na czerwiec.iwon28 pisze:Hej, u mnie dziś spadło 550numerków. Jak tak dalej pójdzie to zamiast w maju pojadę w marcu. Nie bardzo mi się uśmiecha jechać w tym terminie. Nastawiałam się bardziej na maj, no ale cóż poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam oczekujących
- iwon28

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Byłam dwa razy z NFZ i faktycznie masz trochę racji. Termin oczekiwania wynosi 17 miesięcy w Wielkopolsce a jechałam miesiąc wcześniej. Więc jeśli teraz będzie tak samo to z moich wyliczeń powinnam jechać w maju. Od początku sprawdzam swój numer i nigdy wcześniej dziennie nie ubywało po 500 numerków. Zawsze było około 200 dziennie. Na ale nie marudzę, liczy się fakt , że mam przyznane sanatorium
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
- iwon28

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Oczywiście cieszę się bardzo, że mam przyznane sanatorium. Dla mnie to idealne połączenie rehabilitacji i wypoczynku. Jak do tej pory nie narzekałam na nic. Towarzystwo trafia mi się świetne, zabiegi również. Mam to szczęście , że dostaję przydział nad morzem, które ze względu na moje schorzenia służy mi najlepiej. Pozdrawiam cieplutkopoznanianka pisze:Każdy z nas chyba się cieszy ,,,Po to składamy wnioski ...A jeśli mamy szczęście trafimy super ...extra zabiegi ,towarzystwo w pokoju ...Nikt z nas nie jest zdrowy ,,więc takie wyjazdy są przerwą w naszych zmaganiach z chorobą ....Pozdrawiam cieplutko z brrrr zimnej Warszawy ...
-
zuza

- Na forum od: 28 gru 2010 14:39
- Oddział NFZ: Mazowiecki