Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ivett pisze: 17 mar 2019 12:18
Witajcie
Ja podobno dostanę Goczałkowice, chyba za karę. Marzyło mi się morze a tu jakbym się uparła pieszo dotrę - 25 km od domu. Pozdrawiam oczekujących
Nie przejmuj się na weekęd będziesz mogła do domu jechać .Ale z bazy zabiegowej będziesz bardzo zadowolona No jest jeszcze jedno wyjście z tej sytuacji . Skorzystać ze zwrotów tylko jeden problem bo jak skorzystasz ze zwrotów to będziesz się musiała na szybko spakować 1-3 dni na wyjazd
W Goczałkowicach byłam 8 lat temu i nigdy więcej. Aktualnie moje skierowanie poszło do weryfikacji, a na nim Goczałkowice, Ustroń
Z moim zezowatym szczęściem na bank będą Goczałkowice, w Ustroniu pod koniec roku będą kręcić Sanatorium miłości
Zostają mi tylko zwroty, może się uda...
Ivett
Ja byłem 9 lat temu i też nigdy więcej Goczałkowic.Nuda nuda i nic więcej, ja wziąłem z sobą rower objeździłem wszystko do o koła i tylko dlatego tam wytrzymałem te 3 tygodnie Nie poddawaj się bądź dobrej myśli że z zwrotów wyrwiesz coś extra i trafisz na fajnych ludzi
ja bylem w goczalkowicach 5 lat temu i musze potwierdzic ze zabiegi sa na bardzo wysokim poziomie a poza tym nudy nic sie tam nie dzieje , na vekend jezdzilem do domu calkiem podobnie jak wyzej moi przedmocy.
Podczas weryfikacji skierowania lekarz powiedział że mam wpisany Kołobrzeg, poza tym sama widziałam bo oddawałam w rejestracjidruki.Więc to chyba lekarz z NFZ wpisał miejscowość. Znajoma miała wpisana Ustke . . Ale jeszcze tyle czasu nie ma się co ekscytować, tylko cierpliwie czekać