Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Czytam że otwieranie się na przychodnie rehabilitację...ja jeszcze nie czuje bezpieczeństwa
Zamierzam w czerwcu wrócić do pracy...
Jesli chodzi o deszcz to wybrzeże jest dość mocno nasycone w tym temacie...znowu całą noc padało i jest bardzo soczysta zieleń...
Ok ktoś chętny?
Alutko to nie ja się ustawiam tylko macajew do mnie , a tak poważnie to miałem szczęście bo tak z głupia zadzwoniłem, a że nowa młoda w rejestracji była to nikogo nie informowali. Ja mam taki trochę nieformalny układ, że jak jakieś się miejsce zrobi to mnie informują, ale to te które mnie znają od kilku lat
No i doczekałaś się