Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Edi1234
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2018 21:44
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Edi1234 »

Pierwszy raz dzwoniłam o zwroty zaraz po otrzymaniu numeru,udało się.Drugi raz minęło 18miesięcy i tydzień i też wyjechałam☺
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Edi1234 pisze: 26 kwie 2018 22:54 Pierwszy raz dzwoniłam o zwroty zaraz po otrzymaniu numeru,udało się.Drugi raz minęło 18miesięcy i tydzień i też wyjechałam☺
Dzięki Edi, jejku nawet nie miałam pojęcia, że tak można. Dopiero się uczę, w końcu byłam tylko raz w sanatorium. Dzięki za radę. Pozdrawiam ciepło
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

I ja zamierzam jesienia dzwonić o zwroty dla mojej mamy aby nie czekała niepotrzebnie do końca.
Bogutka
biko
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 maja 2015 11:12
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: biko »

Zwrocik Lądek-Zdrój sanatorium wojskowe pawilon 2 od 11 maja ,reumatologia. Sam wybrałem musze być zadowolony.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Extra zwrot nie ma co ,gratulacje
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Gratulacje Panowie, wczorajsze propozycje - Horyniec , Goczałkowice, Gołdap i oczywiście ten nieszczęsny Ciechocinek :lol: :lol: :lol:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Czy wczoraj ktoś dodzwonił się z wielkopolski o zwrociki ? co bylo? Jakie terminy wyjazdu ?? :?: Ja próbowałam ale byłam 11 i zrezygnowałam? :|
forumowicz

Mazrena Ja dzwoniłam i zaproponowano mi wyżej wyszczególnione miejscowości , przy czym Goczałkowice już od dzisiaj tj. od 1 maja. Najpóźniejszy termin 15 maja. Ja nie wiem , Panowie mają chyba większe przebicie u tych kobitek :lol: :lol: :lol: Mój przymusowy urlop zbliża się wielkimi krokami a Ja jeszcze nic nie trafiłam :mrgreen: Pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Dzięki Peonia :) a dlaczego sadzisz,że panowie mają lepsze szanse :?: . Hmhm ja potrzebuję 2 zwroty i to dojazd bez przesiadek :? Muszę sprawdzić gdzie te miejsca są bo nazwy nic mi nie mówią :oops: w razie jak się dodzwonię :idea:
forumowicz

Mazrenko :lol: zażartowałam Pancernz i biko dzwoniąc mieli farta i bardzo dobrze ,że ustrzelili takie perełki :D
Dzwoń ,mieli jeszcze coś w górach ale nie pamiętam miejscowości. Powodzenia :kwiat:
ODPOWIEDZ