Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dusiu dzięki za kawę
W maju jeszcze na kuligu nie byłam wczoraj + 27 stopni, dziś tylko 4 no takie skoki temperatury to po prostu szok, do tego jeszcze śnieg
U mnie mocno wiało w nocy i padał deszcz.
Dziś pierwszego zimnego ogrodnika Pankracego
Miłego dnia wszystkim
U mnie zero było na termometrze. Wczoraj koszulki z krótkim rękawem i krótkie spodenki a dziś zastanawiam się czy krótki ciepłej nie przeprosić z szafy.
Cześć Paczko.
Chyba się jeszcze załapię na kawę
Ja już po badaniach. Od rana latałem po przychodniach. Czas kombinować wnioski do sanatorium. RTG, krew i mocz już mam dziś zrobione jeszcze tylko EKG z opisem i lekarz. A w tedy czeeekaaać
Dzień dobry
Co tu się dzieje A właściwie dlaczego nic się nie dzieje Wszyscy jeszcze śpita
Może kawa Was obudzi
Czyżby wszyscy byli przesądni nikogo tu dzisiaj nie będzie