Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
STRACH chorować jeszcze jak na lekach ma się tylko skończyć to ok ale właśnie te poważniejsze sprawy i tu myślę że taki stan zabija więcej niż wirus,SYN też ząb i strach gdzie iść i co robić....
Maryann pisze: 13 maja 2020 15:49
Hej Paczko Duszyczko ja wlasnie w poczekalni
Też do dentysty?
Jestem już bez zęba. Poszło sprawnie.Naciek ropny na kość. Pełna profeska.Tylko jeden pacjent w przychodni.Wychodzi jeden..wchodzi następny z zewnątrz.Wszyscy pracownicy w białych kombinezonach.rekawicach i goglach.Przy wejściu flaszka do znieczulenia Tylko dlaczego w spryskiwaczu? :lol:W spluwaczce fizelina.Odłożenie maseczki czy okularów również przez fizelinę.Kosmos ...